Camdaki Kız’ın merakla beklenen 70. bölüm fragmanı yayınlandı! Hayri’nin gerçek yüzü ortaya çıkıyor…

Camdaki Kız’ın merakla beklenen 70. bölüm fragmanı yayınlandı! Hayri’nin gerçek yüzü ortaya çıkıyor…

Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik’in paylaştığı Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız’ın merakla beklenen 69. bölümü 9 Mart Perşembe akşamı ekranlara geldi.

Sevilen dizinin yeni bölümünde neler yaşandığı merak konusu oldu. Öte yandan Camdaki Kız’ın 70. bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Camdaki Kız’ın 69. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

ÖZGÜRLÜK SEVİNCİ HIRSA DÖNÜŞTÜ

Boşanmanın ardından her şey normalmiş gibi davranan Sedat için işler yolunda değildir ve Nalan’ın peşini bırakmaya niyeti yoktur.

HAYRİ, TÜRKAN’I GÖRÜNCE ŞOKE OLDU

Hayri, Türkan’ı ve çocukları karşısında görünce şoke oluyor. Hayri, Nalan’ın boşanmasından dolayı çok mutluyken Türkan’ın yanına gelmesi hevesini kursağında bırakır. Türkan, Hayri’ye kavuşmuştur ve keyfi yerindedir.

SEDAT, NALAN’I TAKİP ETTİRİYOR

Nalan ve Sedat, boşanmasının ardından işler iyice çıkmaza giriyor ve Sedat, hırs yapıyor. Sedat’ın Nalan’ı takip ettirmesi ve Nalan’ın üzerinde baskı kurması Nalan’ı iyice çileden çıkaracak olaylara sokar.

İHANET SORUSU SEDAT’I ÇİLEDEN ÇIKARDI

Sedat, boşanmanın ardından kendine gelemez. Selen ve Levent, Sedat’ın basın açıklamasında okuyacağı bir metin hazırlar. Sedat’ın gazeteciler karşısında sorulara cevap verirken ihanet sorusu bir anda tansiyonu yükseltir. Selen ve Levent, hemen Sedat’ı sakinleştirmek için basın açıklamasını sonlandırır.

YASAK AŞKTA TÜM ENGELLER KALKTI

Hayri hem Nalan’ın boşanmasından hem de yeni işe başlamasından dolayı çok mutludur. Hayri ve Nalan boşanmanın ardından ilk kez bir araya gelir. Hayri, Nalan’ın artık hayatından çıkmasını istemez.

SEDAT VE NALAN’IN BEBEK KAVGASI

Sedat, Nalan’ı takibe aldırır ve Gülcihan ile buluştuğunu öğrenir. Sedat’ın Nalan’a olan öfkesi boşanmanın ardından daha da artar. Nalan, Gülcihan’ın ısrarıyla konağa gelir ve başına geleceklerden habersizdir. Nalan, Sedat’ın öfkesiyle karşı karşıya gelince konakta kıyamet kopar.

TÜRKAN’A YAKALANDILAR

Nalan, boşanmanın ardından Hayri’yle birlikte hayaller kurmaya devam ederken Türkan’ın varlığından habersizdir. Türkan, Hayri’ye kavuşmuştur ve keyfi yerindedir. Hayri ve Nalan, geceyi sonlandırmak için vedalaşmak üzeredir ve Türkan onların bu samimi halini görünce şoke olur.

CAMDAKİ KIZ 70. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Hayri’nin hiç kimsenin bilmediği ailesi ortaya çıkınca herkesin ondan şüphelenmeye başlıyor. Önce Metin, sonra Muzo Hayri’nin hareketlerinden şüpheleniyor ve onu izlemeye başlıyorlar. Muzo, hayri’yi takip ettiği bir gece tüm gerçeği öğreniyor. Öte yandan intiharın eşiğinden dönen Sedat Nalan’ın peşini bırakmıyor. Nalan ise Hayri ile birlikte yeni bir hayatın hayallerini kuruyor.

 

Exit mobile version