Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: ‘Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanı’dır’ nasıl diyorsun ya, terbiyesiz herif

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanı'dır' nasıl diyorsun ya, terbiyesiz herif

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

– İnsanımızın sağlığını riske atmadan, tedbirlere uyarak kongrelerimizi demokrasi şölenine çeviriyoruz. Kongrelerimiz vesilesiyle bir taraftan kardeşliğimizi güçlendirirken, diğer taraftan da kadrolarımızı yenilemeye çalışıyoruz. AK Parti milletimizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini, en sağlam en güçlü şekilde muhafaza eden siyasi partidir. Kendi yaptıkları her kurultayı birer gladyatör arenasına dönüştürenlerin AK Parti kongrelerine çamur atmasını tebessümle karşılıyorum.

– (Kemal Kılıçdaroğlu’na ) Bu şehitlerimizi yakından takip eden bizlere ‘Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanı’dır’ nasıl diyorsun ya? Terbiyesiz herif. Sana Milli Savunma Bakanımı gönderiyorum, İçişleri Bakanımı gönderiyorum. Sen bunlara layık değilsin.

– ‘PKK’nın Suriye uzantısını terör örgütü olarak görmüyorum’ diyenler Bay Kemal ve yandaşlarıdır. Teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz, sen de tribünlerden seyret. Kılıçdaroğlu ve şürekası bilsin ki baş veririz ama onlar gibi teröristler ve destekçileri karşısında baş eğmeyiz. 

– Ülkemizde salgın şartlarının insanımızı çeşitli sıkıntılarla karşı karşıya bıraktığını biliyoruz. Şu anda aşılamada 5 milyon 200 bini hamdolsun bulduk. Yoğun bir şekilde aşılama kampanyamız sürüyor.

– Her kesime yönelik hayata geçirdiğimiz özel programlarla ekonomimizi ayakta tuttuk. İsraf dedikleri, ne gerek var diye çamur attıkları bu hastaneler on binlerce vatandaşımızın hayatının kurtulmasına vesile oldu. Sağlık çalışanlarının maske bile bulamadığı Batı’ya bakın. Maske bulamıyorlar maske. 

– CHP Genel Başkanı “AK Parti’nin hangi hizmetine taş koyduk” diye soruyor. CHP Genel Başkanı da demokrasiden hak ve özgürlüklere, eğitimden sağlığa kadar attığımız adımları nasıl engellemeye çalıştıklarını unutuyor. Eski gazeteleri karıştırsa, CHP’nin yasak demek, yolsuzluk demek olduğunu görecektir. Sokakta yaşı 40’ın üzerinde bir vatandaşımızı çevirip sorsa CHP’nin bu ülkeye hangi bedelleri ödettiğini öğrenecektir.

– Biz kamuda başörtüsüne serbestlik getirmek istediğimizde engellemek için Danıştay’a koşan siz değil miydiniz? Meslek liseleri ve imam hatiplere yönelik katsayı zulmüne sahip çıkanlar siz değil miydiniz? Şehir hastanelerimizi kötüleyenler siz değil miydiniz? Avrasya Tüneli’ne, Osmangazi Köprüsü’ne karşı çıkanlar siz değil miydiniz? Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne olmadık iftiraları atanlar siz değil miydiniz? Yattın kalktın, yattın kalktın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’yle uğraştın. Gezi olaylarında vandallarla birlikte, belediye otobüslerini yakanlar siz değil miydiniz?

– Siyaseti başkaları gibi sırça köşklerde değil, milletimizin arasında yapacağız. Kibri, böbürlenmeyi kapımıza asla yaklaştırmayacağız.

Exit mobile version