MasterChef mavi takım kaptanlığını kim kazandı? 13 eylül 2021 MasterChef mavi ve kırmızı takım yarışmacıları

MasterChef mavi takım kaptanlığını kim kazandı? 13 eylül 2021 MasterChef mavi ve kırmızı takım yarışmacıları

MasterChef Türkiye 2021’de kaptanlık yarışı heyecanı yaşandı. Tv8 ekranlarında 13 Eylül Pazartesi akşamı sevenleri ile buluşan MasterChef’te yarışmacılar ilk etapta kaptanlık oyunu oynadı.

Yarışmacıların kaptan olmak için hünerlerini sergilediği gecede en iyi künefeyi yapan Dilara mavi takıma kaptan seçildi. 8’er yarışmacının kırmızı ve mavi takımlara seçildiği yarışmada, kaptanlar düellosunu rakibinden daha başarılı çiğ börek yapan Dilara kazandı.

KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’de yarışmacılar haftanın ilk günü kaptanlık için mücadele verdi. Kaptanlık oyununda Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacılardan ilk etapta künefe yapmalarını istedi. 30 dakikalık süre sonunda yemeklerin tadına bakan şefler diğer en başarılı yedi ismi açıkladı.

Yapılan tadımın ardından oy birliği ile bu hafta Dilara kaptanlık oyununu kazanarak mavi takım kaptanı oldu. Mavi takım kaptanı olan Dilara kırmızı takım kaptanı olarak Hamza’yı seçti.

MASTERCHEF’TE TAKIMLAR KURULDU

MasterChef’te kaptanların seçilmesinin ardından takımlar kuruldu. Dilara ve Hamza’nın kaptan olduğu haftada yarışmacılar güçlü buldukları isimleri seçti. MasterChef’te bu hafta takımlar şöyle kuruldu;

MAVİ TAKIM: Dilara (takım kaptanı), Eren, Sergen, Tahsin, Milhan, Ateş, Mert, Azize

KIRMIZI TAKIM: Hamza (takım kaptanı), Şükrü, Hasan, Emre, Burcu, Mustafa, Tunahan, Safanur

Exit mobile version