Melisa Uzunarslan kimdir? Melisa Uzunarslan kaç yaşında, nereli?

Melisa Uzunarslan kimdir? Melisa Uzunarslan kaç yaşında, nereli?

Son Yaz dizisine konuk oyuncu olarak katılan Melisa Uzunarslan gündemde en çok aranan isimlerden biri oldu. Genç şarkıcının yaşı ve kariyeri merak ediliyor. Aynı zamanda keman sanatçısı da olan güzel sanatçı Son Yaz dizisinin son bölümü ile dikkat çekmeyi başardı. Peki, Melisa Uzunarslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, ayrıntılar…

Melisa Uzunarslan Son Yaz dizisine konuk oyuncusu oldu. Yönetmenliğini Burak Arlıer’in üstlendiği ve başrolde Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı Son Yaz dizisi izleyicileri dizide solist olarak rol alan Melisa Uzunarslan hakkında araştırmalar yapıyor. Peki, Melisa Uzunarslan kimdir ve kaç yaşında?

MELİSA UZUNARSLAN KİMDİR?

Melisa Uzunarslan, 1985 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Şarkıcı, söz yazarı ve besteci olan Uzunarslan henüz 3 yaşındayken Pink Floyd şarkısını org ile çalmasının ardından ailesi tarafından keşfedilmiştir. 9 yaşında keman eğitimi alan Melisa Uzunarslan, üstün başarı bursu ile girdiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde keman ve kompozsiyon bölümlerinden derece ile mezun olmuştur.

Melisa Uzunarslan daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi’nin keman bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Sezen Aksu ile tanışmasının ardından hayatı değişen Uzunarslan, ilk olarak Bir Aşk Şarkısı isimli single çalışması ile çıkış yapmıştır.

Exit mobile version