Müge Anlı’da kocasını defalarca aldatan Derya sosyal medyada gündem oldu

Müge Anlı'da kocasını defalarca aldatan Derya sosyal medyada gündem oldu

Müge Anlı'da kocasını defalarca aldatan Derya sosyal medyada gündem oldu

ATV’de yayınlanan Müge Anlı programında, otoparkta başından vurularak öldürülen 23 yaşındaki Selim’in cinayeti araştırılıyor.

Cinayetin şüphelileri arasında gösterilen Selim’in 2001 doğumlu eşi Derya’nın skandal mesajları herkesi dehşete düşürdü.

Evliliği boyunca eşinin arkadaşından amcasına varana kadar birçok kişiyle birlikte olan Derya’nın müstehcen mesajları sosyal medyada gündem oldu.

Selim’in arkadaşı Erdoğan ile yarı çıplak bir şekilde görüntülü konuşan Derya, yakalanmasına rağmen eşi tarafından affedildi. Ancak Selim’in babası bu ihaneti yediremeyerek Erdoğan’ın bacaklarından vurdu.

Derya daha sonra, evlenmeden önce birliktelik yaşadığı erkekle aynı yataktayken eşi Selim’e yakalandı. Selim ise bunun üzerine eşine boşanma davası açtı. Öte yandan Müge Anlı, Derya’nın başka erkeklerle de olan müstehcen yazışmalarını canlı yayında ifşa etti.

Hakkındaki iddiaları yalanlayan Derya’nın, Selim’i ya yatakta basıldığı sevgilisi Emre ya da Selim’in öz amcasına öldürtmüş olabileceği iddia ediliyor.

Eşini aldattığını itiraf eden ve müstehcen yazışmaları ifşa olan Derya ise sosyal medyada gündem oldu.

İşte Derya hakkında yapılan bazı paylaşımlar…

Exit mobile version