Bruno Fernandes’ten Cristiano Ronaldo’ya soğuk duş! Neye uğradığını şaşırdı…

Bruno Fernandes'ten Cristiano Ronaldo'ya soğuk duş! Neye uğradığını şaşırdı...

Manchester United geçen yaz transfer döneminde takımın başına Erik Ten Hag‘ı getirdi. Erik Ten Hag’ın takımın başına geçmesiyle beraber Cristiano Ronaldo yedek kulübesinin yerini tuttu. Manchester United’da zor günler yaşayan Ronaldo sessizliğini Piers Morgan’a verdiği röportajla bozdu.

Ronaldo verdiği röportajda takımın Ferguson’dan beri ilerleme kaydedemediğini, Wayne Rooney’nin kendisini eleştirdiğini fakat ondan daha genç gösterdiğini söyledi.

United taraftarlarına seslenen Ronaldo “Taraftarların gerçeği bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kulüp için en iyisini istiyorum. Bu yüzden Manchester United’a geldim. Ama City, Liverpool ve hatta şimdi Arsenal gibi en üst seviyeye çıkmamıza engel olan şeyler var. Picasso’nun dediği gibi, onu yeniden inşa etmek için önce yok etmelisin. Ve buna benimle başlayacaklarsa, benim için sorun değil. Manchester United’ı seviyorum, taraftarları seviyorum. Onlar her zaman benim yanımdalar. Ama eğer bunu farklı yapmak istiyorlarsa… Pek çok şeyi değiştirmek zorundalar.” ifadelerini kullandı.

BRUNO FERNANDES’İN UMURSAMAZ TAVIRLARI

Cristiano Ronaldo’nun Manchester United hakkında  verdiği zehir zemberek röportajın sonrasında Bruno Fernandes ve Ronaldo milli takım kampında bir araya geldi. Bruno Fernandes’in Ronaldo’ya gösterdiği umursamaz ve soğuk tavırlar sosyal medyada gündem oldu.

Ronaldo’ya kaçamak bir selam veren Fernandes’in tavırları ve Ronaldo’nun şaşkın yüz ifadesi spor severlerin en çok dikkatini çeken detaylar oldu.

Exit mobile version