Didem Arslan’la Vazgeçme programında evlilik çetesi çökertildi! Canlı yayında ortalık karıştı

Didem Arslan'la Vazgeçme programında evlilik çetesi çökertildi! Canlı yayında ortalık karıştı

Show TV ekranlarının fenomen programı “Didem Arslan’la Vazgeçme” hafta içi her gün çözülemeyen olayların sır perdesini aralamaya devam ediyor. Son olarak bir “evlilik çetesi” olayını ekranlara taşıyan Arslan, tüm gerçekleri canlı yayında deşifre etti.

31 Ekim’de programa katılarak Eda isimli bir kadın tarafından evlilik vaadiyle dolandırıldığını ifade eden 27 yaşındaki Mehmet Ciro, Didem Arslan ve ekibinden yardım istemişti. 100 Bin TL dolandırıldığını söyleyen genç adamın iddiaları üzerine sahte gelin çetesinin önemli üyelerinden sahte dayı Resul G. bulunarak stüdyoya getirildi. Hatay, Tokat ve Gaziantep’ten sahte gelin çetesinin mağdur ettiği damat adaylarının her biri stüdyoya gelerek Resul Bey ile yüzleşti.

Yaşananların ardından sahte gelin çetesinin liderlerinin Abdullah ve Celal olduğunu söyleyen Resul G. “Eğer elebaşları tutuklanırsa çete hakkındaki bilinmeyenleri tek tek anlatacağım” diye konuştu. Çetenin elebaşları için yakalama kararı çıkartılırken sahte dayı Resul, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Mersin Asayiş Dolandırıcılık Şube Müdürlüğü’ne teslim edilmek üzere gözaltına alındı.

Exit mobile version