1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Başak Dizer’den karnı burnunda poz

Başak Dizer’den karnı burnunda poz

Kıvanç Tatlıtuğ'un stilist eşi Başak Dizer, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Dizer, yakın arkadaşları Damla Yılmaz ve Zeynep Ünver'in, karnını tuttuğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2016 yılında Paris’te evlenen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile Başak Dizer (44), şimdilerde ‘bebek’ sevinci yaşıyor. İlk kez anne-baba olmaya hazırlanan ünlü çiftten Dizer, önceki gün kız arkadaşlarıyla birlikte akşam yemeği yedi.

Heyecanı gün geçtikçe büyüyen Başak Dizer, dostları Damla Yılmaz ve Zeynep Ünver ile birlikte eğlenceli vakit geçirdi. Dizer, ardından Yılmaz ve Ünver’in karnını tuttuğu bir fotoğrafı Instagram hesabından yayınladı. Arkadaşlarının kendisine hep destek olduğunu ifade eden Başak Dizer, gönderisine, “Elleri hep üstümde 8 yıldır… Bizim kızlar…” notunu düştü. Göbeğinin iyice belirginleştiği görülen Dizer’in paylaşımı takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

Başak Dizer'den karnı burnunda poz

Öte yandan bebek ile ilgili heyecanını paylaşan Kıvaç Tatlıtuğ, daha önce, “Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık.” ifadelerini kullanmıştı.

 

Başak Dizer’den karnı burnunda poz
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.