Yılbaşı gecesi hayatını kaybeden Betty White’ın son sözleri ortaya çıktı!

Sinema dünyasının ünlü yıldızı Betty White, 31 Aralık 2021'de hayatını kaybetmişti. Vefat etmeden önceki son sözleri ortaya çıkan White'ın 1981'de yaşamını yitiren eşi Allen Ludden'ın adını söylediği belirtildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dönem ülkemizde “Altın Kızlar” adı ile yayınlanan dizinin de aralarında bulunduğu birçok yapımda yer alan Betty White, 31 Aralık 2021’de hayata veda etmişti. 100 yaşına sayılı günler kala yaşamını yitiren ünlü yıldızın ölmeden hemen önceki sözleri ortaya çıktı.

‘Life with Elizabeth’ adlı diziyle 1953 yılında kariyerine başlayan Betty White, son nefesini, yıllar önce yitirdiği eşi Allen Ludden’ın ismini söyleyerek verdi.

White’ın ‘Mama’s Family’ adlı dizide rol arkadaşı olan Vicki Lawrence, bu konuda Page Six’e yaptığı açıklamada ünlü ismin ölmeden hemen önce eşi Allen Ludden’ın adını söylediğini anlattı. Lawrence, bu konuda White’ın bir başka rol arkadaşı Carol Burnett’ı kaynak gösterdi.

Vicki Lawrence, olup biteni; “Carol’a mesaj yazdım ve sevdiğin insanların gidişini izlemenin korkunç bir şey olduğunu belirttim. O da bana ‘Biliyorum, biliyorum. Betty’nin asistanıyla konuştum, öldüğünde yanındaydı. Ve bana Betty’nin ağzından çıkan son sözün ‘Allen’ olduğunu söyledi” sözleriyle anlattı.

Yılbaşı gecesi hayatını kaybeden Betty White’ın son sözleri ortaya çıktı!

Yorumlar kapalı.