En sevilen Türk filmi ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ İşte en sevilen 10 Türk filmi

Areda Survey, ‘En sevilen Türk filmi’ araştırması ile sonbahar ruhuna yakışan Türk halkının en çok sevdiği 10 Türk filmini seçti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EN SEVİLEN 10 TÜRK FİLMİ

‘En sevdiğiniz Türk filmi hangisidir?’ sorusuna cevap veren katılımcıların belirlediği En Sevilen 10 Türk Filmi listesi şu şekilde oldu:

En sevilen Türk filmi 'Selvi Boylum Al Yazmalım' İşte en sevilen 10 Türk filmi

“Selvi Boylum Al Yazmalım (yüzde 16,5)

Birbirlerine körkütük aşık olan İlyas ve Asya’nın arasındaki muhteşem aşkın sonu felaketle sonuçlanır. İlyas, Asya’yı aldatmıştır. Destansı aşk beklenmedik şekilde sona ermiştir. Hayattaki en büyük tutkusu kamyonu ‘Arkadaş’ olan İlyas’ın geçimsiz tavırlarının üzerine bu ihanet de eklendiğinde Asya evini terk eder. İlyas başka bir seçenek bırakmamıştır çünkü. Tek oğlu Samet’le kimsesiz kalan çaresiz kadın türlü zorluklar sonrasında Cemşit isimli bir adamla tanışır. İyilik timsali olan Cemşit çaresiz kadın ve oğluna evinin kapılarını açar, kendi ailesiymiş gibi yakın davranır. Yıllarca bu şekilde yaşayan Cemşit ve Asya artık bir aile olmuştur ve Samet Cemşit’e ‘baba’ demektedir. Her şey böylesine yolunda giderken bir gün İlyas çıkagelir. Asya şimdi büyük aşkı İlyas ile kendisine zor gününde kucak açan Cemşit arasında bir tercih yapmak zorunda kalır.

Yazı Sona Erdi!

Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.

En sevilen Türk filmi ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ İşte en sevilen 10 Türk filmi

Yorumlar kapalı.