15 milyon aboneye ulaşan Enes Batur’a YouTube’dan yasak!

Türkiye'de, 15 milyon aboneyle en çok takipçiye sahip YouTuber'ların arasında bulunan Enes Batur, 'Topluluk kurallarını' ihlal ettiği gerekçesiyle YouTube'dan ceza aldı. Fenomenin YouTube'a video yüklemesi yasaklandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıllardır yayımladığı videolarla YouTube’da 15 milyon aboneye ulaşan fenomen Enes Batur, ‘Topluluk kurallarını ihlal ettiği’ gerekçesiyle ceza aldı. YouTube’a video yüklemesi yasaklanan Batur, Instagram hesabından isyan etti.

“5 YIL ÖNCEKİ VİDEOM YÜZÜNDEN İHTAR ALDIM”

15 milyon aboneye ulaştığı için YouTube’a özel bir video hazırlayan fenomen, “Topluluk kuralları ihtarları nedeniyle şu anda video yükleyemezsiniz” uyarısı ile karşılaştı. Duruma Instagram hesabından tepki gösteren fenomen, “Sinir krizi geçireceğim gerçekten. 5 yıl önce yayınladığım bir video yüzünden ihtar aldım. YouTube’a video yüklemem yasaklandı. Sıkıntıyı çözmeye çalışacağım bakalım dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı.

YouTube fenomeni Enes Batur, daha önce de benzer olaylar nedeniyle cezalar almış, fakat daha sonra video paylaşım platformundaki kısıtlamalarını kaldırmayı başarmıştı.

15 milyon aboneye ulaşan Enes Batur'a YouTube'dan yasak!

15 milyon aboneye ulaşan Enes Batur’a YouTube’dan yasak!

Yorumlar kapalı.