16 yaşındaki Sıla Şentürk boğazı kesilerek öldürüldü

Giresun’da 16 yaşındaki Sıla Şentürk, 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek isimli erkek tarafından bıçakla boğazı kesilerek katledildi. Daha önce de Sıla Şentürk'ü kaçırmak istediği öğrenilen Gökçek, cinayetten sonra il dışına çıkmak için gittiği havalimanında yakalanarak gözaltına alındı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alınan bilgiye göre, Yalı Mahallesi’ndeki bir evde H.C.G. (21), henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı Sıla Ş’yi (16) bıçakladı.

Zanlının kaçtığını gören komşuların ihbarı üzerine eve gelen 112 Acil Servis ekibi, Sıla Ş’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Özel harekat polisleri, evin bulunduğu bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Şüpheli H.C.G, Ordu-Giresun Havalimanı yakınlarında yakalanarak Giresun Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Sıla Ş. ile Ankara’da ikamet eden H.C.G’nin internette tanıştıkları, dün Ankara’dan kente gelen H.C.G’nin geceyi bir otelde geçirdiği belirlendi.

İkilinin geçen yıl internet ortamında tanıştığı, aileler arasında yapılan nişanın 3 ay önce bozulması üzerine Hüseyin Can Gökçek’in barışmak için dün Ankara’dan Giresun’a geldiği de öğrenildi. Kendisiyle barışmak istemeyen genç kıza son haftalarda ölüm tehditlerini sürdürdüğü de öne sürülen şüpheli Gökçek’in emniyetteki sorgusu sürüyor.

 

16 yaşındaki Sıla Şentürk boğazı kesilerek öldürüldü

Yorumlar kapalı.