25 yaşında ölen Oyuncu Tim Roth’un oğlu Cormac Roth kimdir, neden öldü, hastalığı neydi?

Sinema tarihine geçmiş birçok filmde canlandırdığı rollerle hafızalara kazınan İngiliz oyuncu Tim Roth'un müzisyen oğlu Cormac Roth'u henüz 25 yaşındayken kaybetti. Acı ölümün ardından Cormac Roth ise internette en çok aratılan isimlerden biri oldu. Cormac Roht kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? işte detaylar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rezervuar Köpekleri, Pulp Fiction ve Hateful Eight gibi filmlerde boy gösteren ünlü aktör Tim Roth, oğlunun ölümü ile sarsıldı. Müzik ile uğraşan Roth’un oğlu Cormac Roth, 25 yaşında hayata gözlerini yumdu. Peki Cormac Roth kimdir, neden öldü, hastalığı neydi?

Cormac Roth kimdir?

25 yaşında hayatını kaybeden Cormac Roth, müzik ile uğraşıyordu. 2018 yılında Python albünü çıkaran Roth aynı zamanda Michel Franco’nun 2020 filmi New Order’ın müziğine de yardımcı oldu. Soundcloud hesabından da sık sık paylaşım yapıyordu.

25 yaşında ölen Oyuncu Tim Roth'un oğlu Cormac Roth kimdir, neden öldü, hastalığı neydi?

Cormac Roth neden öldü, hastalığı neydi?

2021 yılında kansere yakalanan 25 yaşındaki müzisyen Cormac Roth’un 16 Ekim’de hayatını kaybettiği duyurulurken, genç müzisyenin hastalık sebebiyle aşırı kilo kaybettiği ve işitme yetisinin de bir kısmını kaybettiği söylenerek, “Ailesinin kollarında huzur içinde yaşama veda etti. Son ana kadar esprilerine devam etti” şeklinde açıklama yapıldı.

Sosyal medya hesabından duyurmuştu

Ünlü müzisyen Cormac Roth, Instagram üzerinden yaptığı son paylaşımda, “Her zaman kaderinizi seçemezsiniz. Her zaman geleceğinizi seçemezsiniz. Unutmayın yaşam kısa, o yüzden yaşadığınız ve nefes aldığınız sürece sevdiğiniz şeyi yapın” mesajını yazmıştı.

25 yaşında ölen Oyuncu Tim Roth'un oğlu Cormac Roth kimdir, neden öldü, hastalığı neydi?

25 yaşında ölen Oyuncu Tim Roth’un oğlu Cormac Roth kimdir, neden öldü, hastalığı neydi?

Yorumlar kapalı.