5 kişilik grup Halk TV canlı yayınını bastı

HalkTv'nin İçmeler'de yapılan yayınına baskın yapıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HalkTV’de yayınlanan Gökmen Karadağ ile Açıkça programı bu akşamki yayınını Muğla İçmeler’de  gerçekleştiriyordu. Canlı yayın sırasında yayına girmeye çalışan henüz kimliği belirlenemeyen kişiler yayının kesilmesinin ’yanlış şeyler konuştuğunda engelleriz’’ diyerek yayın ekibine saldırdılar.

 

Yayını basan 5 kişilik grup “Burada yalan söylüyorsunuz” deyip şiddet kullanarak yayına müdahale etmek istedi.

3 kişi yakalandı

 Canlı yayına bağlanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Marmaris Kaymakamı’nın kendisini arayarak saldırgan Sertan Yüce’nin gözaltına alındığını söylediğini duyurdu. Yayında diğer 2 kişinin de gözaltına alındı duyuruldu.

Yaşananlara dair devam eden yayında konuşan Salim Şen “Gelinen noktada şiddetle cebirle ortadan muhalifler kaldırmaya çalışılıyor. Burada yaşanan şey ülkenin atmosferinin geldiği noktadır” dedi.

SAYMAZ: GEREKİRSA SABAHA KADAR BURADAYIZ

Devam eden canlı yayında Gazeteci İsmail Saymaz: “Yayına müdahale ederiz” diyen Sertan Yüce isimli saldırgana ilişkin “Kışkırtılmış grupların saldırısı bizi durduramayacak. Gerekirse sabaha kadar burada canlı yayın yaparız. Ekmeği elinden alınmış müdahale etmemiş, ormanları yakılmış müdahale etmemiş. Müdahale edecek bu yayını mı buldun” dedi.

Murat Ağırel ise “Buradaki insanlar bu tehditlere karşı boyun eğecek insanlar değil. Yarın da buradayız. Biz kamu kaynaklarının nasıl yağmalandığını anlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

5 kişilik grup Halk TV canlı yayınını bastı

Yorumlar kapalı.