5 yıldır sağır olduğunu düşünüyordu: Kulağından kulak tıkacı çıktı

Sağır olmaktan çok korktuğunu anlatan bir adam, bir kulak tıkacı parçasının beş yıl boyunca kulağında sıkışıp kaldığını öğrendi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıllardır işitme kaybı yaşadığını düşünen adamın kulağından kulak tıkacı silikonu çıktı. Britanyalı Wallace Lee çok rahatladığını söyledi.

Birkaç yıldır kulağında problem olduğunu belirten Lee, bunun işinden kaynaklandığını düşünüyordu. Kraliyet Donanması’nda 24 yıl boyunca mühendis olarak görev yapan yaşlı adam, uzun süre gürültülü mekanlarda çalıştığını ifade etti.

Independent Türkçe’nin aktardığına göre; 66 yaşındaki Lee, denge bozukluğundan da mustarip olunca aile hekimine gitti. Ancak kulağında bir şey görülmeyince antibiyotik verilip evine yollandı.

Lee bunun ardından basit bir endoskop kiti satın aldı ve kulağında küçük beyaz bir nesne gördü. Aile hekimi kulak tıkacının parçasını çıkaramayınca Lee, kulak burun boğaz doktoruna göründü ve kurtuldu.

“ODADAKİ HER ŞEYİ ANINDA DUYMAYA BAŞLADIM”

Lee, doktorun parçayı önce çıkarmaya çalıştığını ancak silikonunun çok derine girdiği için nesnenin cımbızla alındığını belirtti:

“Doktor parçayı çekti. Birden pat sesi geldi ve tekrar net şekilde duymaya başladım. Odadaki her şeyi anında duymaya başladım. Yıllardır kafamın içinde olan sis gitti.”

“SANKİ İLK KEZ DÜZGÜN İŞİTİYORUM”

Eski asker, nesnenin 5 yıl önce Avustralya’daki ailesini ziyaret etmeye gittiğinde kulağında kaldığını düşünüyor. Kulak tıkacının farklı boyutlarda silikonları olduğunu belirten yaşlı adam, “O zamandan beri kulağımdaydı… O kadar rahatladım ki. Sanki ilk kez düzgün işitiyorum” dedi.

5 yıldır sağır olduğunu düşünüyordu: Kulağından kulak tıkacı çıktı

Yorumlar kapalı.