50 yıldır aldığı ödülleri dağıttığını söyleyen Nükhet Duru: “Kendime hayran olma korkusu var bende”

Nükhet Duru, konuk olduğu 'Film Gibi Hayatlar' programında 50 yıldır aldığı ödülleri dağıttığını söyledi. Duru, "Kendime hayran olma korkusu var bende" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

50’nci sanat yılını kutlayan sanatçı Nükhet Duru, ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk oldu. Duru programda, bu zamana kadar da aldığı ödülleri dağıttığını açıkladı.

Duru, “Böyle tuhaf durumlarım var. Kendime hayran olma korkusu var bende. Eğer bu yaptıklarımı beğenir de onun rüzgârında kendim salınırsam bir daha hiç ilerleyemem diye düşünüyorum. Bu yüzden de önemsememeye çalışıyorum. Mesela dün yaptığım işi bugün hatırlamıyorum bile. Beş sene sonra hatırlarım” ifadelerini kullandı.

‘BEN ŞARKICI DEĞİLİM, HAYAL EDİP ONU AKTARMAYA ÇALIŞANIM’

Kariyerine dair de açıklamalarda bulunan Duru, sanatçının kendine bakması gerektiğini belirterek, “Görsel işler yapan insanın sakin yaşaması, performansını sadece sahneye saklaması gerekiyor” ifadelerini kullandı. Ayrıca şarkıcılığı kabul etmediğini belirten Duru, “Ben şarkıcı değilim. İyi şarkı söylüyor olabilirim ama yorumcuyum, anlatıcıyım ve hayal edip onu aktarmaya çalışanım” diye konuştu.

50 yıldır aldığı ödülleri dağıttığını söyleyen Nükhet Duru: “Kendime hayran olma korkusu var bende”

Yorumlar kapalı.