6 ay önce yollarını ayıran Elon Musk ve Grimes’in bir çocuğu daha olduğu ortaya çıktı!

ABD'li girişimci Elon Musk ve şarkıcı Grimes'in, ayrıldıktan altı ay sonra bir çocuklarının daha olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl eylül ayında birlikteliklerini sonlandıran ikilinin, bebekleri aralık ayında taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tesla ve Space X’in kurucusu Elon Musk (50) ile şarkıcı Grimes (33), üç yıl süren birlikteliklerini geçtiğimiz yıl eylül ayında noktalamıştı. Musk, ayrılığın gerekçesini yoğun işleri nedeniyle sık sık ayrı şehirlerde bulunma zorunluluğu olarak açıklamıştı.

Bunun yarı zamanlı bir ayrılık olduğunu ve Grimes ile oğulları X AE A-XII için hep görüşeceklerini belirten Elon Musk’ın, şarkıcıdan bir çocuğunun daha olduğu ortaya çıktı.

Ayrılık açıklamasından altı ay sonra ikilinin, ‘Exa Dark Sideræl’ adında bir kız çocuğu oldu.

Konuyla ilgili Vanity Fair’e açıklama yapan Grimes, kızlarının geçtiğimiz yıl aralık ayında taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya geldiğini söyledi.

Kanadalı şarkıcı, Musk ile ilişkilerinin ne durumda olduğu sorusuna ise, “Akışında gidiyor.” yanıtını verdi.

Elon Musk’ın kısa bir süre önce, Avustralyalı oyuncu Natasha Bassett ile ilişkisi olduğu ve çiftin birlikte seyahat ettikten sonra Los Angeles’a iniş yaptıkları iddia edilmişti.

Öte yandan Musk, ünlü şarkıcıdan dünyaya gelen bebeğine ‘X Æ A-12 Musk’ adını vermesiyle uzun süre konuşulmuştu. Grimes, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bebeklerinin ismini değiştirdiklerini dile getirmişti.

Şarkıcı, ‘X Æ A-12’ isimli çocuğunun artık ‘X Æ A-XII’ adına sahip olduğunu ifade etmişti. Elon Musk’ın daha önceki evliliklerinden 6 çocuğu daha bulunuyor.

6 ay önce yollarını ayıran Elon Musk ve Grimes’in bir çocuğu daha olduğu ortaya çıktı!

Yorumlar kapalı.