7 yıllık aşkta mutsuz son: Bige Önal ve Aras Bulut İynemli ayrıldı

7 yıldır bir küs bir barışık aşk yaşayan Bige Önal ve Aras Bulut İynemli çiftinden ayrılık haberi geldi. Ayrılığın ardından konuşan Bige Önal, “Hassas bir dönemden geçiyoruz” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maral: En Güzel Hikayem adlı dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Bige Önal ile Aras Bulut İynemli çifti, geçtiğimiz temmuz ayında sessiz sedasız ayrılmıştı.

Ayrılık haberleri üzerine sessizliğini koruyan ikili, bir süre sonra ilişkilerine bir şans daha verdi. Evleneceklerine kesin gözle bakılan çiftten ayrılık haberi geldi.

Atatürk dizisinin çekimlerinde rolün ağırlığı nedeniyle sette psikolojik olarak da zor anlar yaşayan İynemli’nin çekimlerin ardından Önal’la gerginlik yaşadığı öne sürüldü. Çift yaşanan gerginliğin ardından karşılıklı olarak ayrılık kararı aldı.

“HASSAS BİR DÖNEM”

“2022 nasıl geçti sizin için? sorusunu “Kapandı gitti” şeklinde cevaplayan Bige Önal, meslektaşı Aras Bulut İynemli’yle ikinci kez ayrıldıkları hatırlatılınca, “Ayrıldık. Hassas bir dönem herkes için. Sizde saygı duyarsanız çok sevinirim” açıklamasını yaptı.

“BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİRİ”

Ayrılık nedenine dair konuşmak istemeyen 32 yaşındaki güzel, “Onlara girmeyelim lütfen. Aras ile arkadaşlığımız devam edecek. Benim için çok önemli biri. Kaç senelik en yakın arkadaşım sonuçta” dedi.

“BU BİZE ÖZEL KALSIN”

Bige Önal, Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’ü canlandırdığı dizi sonrası ayrılık yaşandığı iddialarına ise “Lütfen detaylara girmeyelim, bu bize özel kalsın” demekle yetindi.

7 yıllık aşkta mutsuz son: Bige Önal ve Aras Bulut İynemli ayrıldı

Yorumlar kapalı.