Kahramanmaraş’taki 7,7’lik depremin ardından ünlü isimlerden art arda paylaşımlar geldi!

Kahramanmaraş'taki 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından ünlü isimler sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 30 saniye süren deprem; Hatay, Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Samsun ve Trabzon’da da hissedildi. Çok sayıda ölü ve yaralı var. Ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

“GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE”

Ezgi Mola: “Geçmiş olsun Türkiye. Ne acı habere uyandık be.”

Fazıl Say: “Bu sabah acı bir haber ile uyandık. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde çok büyük bir deprem. 7,4 şiddetinde. Pek çok ilde hissedilmiş. Verilen bilgilere göre çok sayıda ölü ve yaralı var, çok sayıda yıkılan bina var. Halkımız için tek yürek olma ve yardımlaşma günleri.”

Şebnem Bozoklu: “Çok zor bir sabah. Hepimize geçmiş olsun. Dilim varmıyor ama başımız sağ olsun. Çok üzgünüm.”

“ANNEMİZDEN HABER ALAMIYORUZ”

Başak Gümülcinelioğlu: “Antakya Sümerler Mahallesi, Belediye Kooperatifler Evleri A3’te annemiz var. Haber alamıyoruz. Gören varsa lütfen haber edin.”

Gülse Birsel: “Korkunç bir sabaha uyandık. Allah yardımcımız olsun.”

Armağan Çağlayan: “Enkaz altında, soğuk havada yardım bekleyen herkesin sağ salim kurtarılması tek dileğim. Hepimize sabır ve güç dilerim…”

Ata Demirer: “Deprem çok büyük Allah yardımcımız olsun. Telefonlar bu durumda hayat kurtarır, yetkililerin çağrılarına göre hızla hareket edelim.”

“KALBİMİZ VE DUALARIMIZ SİZİNLE”

Işın Karaca: “Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Malatya, Şanlıurfa, Osmaniye, Mersin, Gaziantep, Hatay… Kalbimiz ve dualarımız sizinle… Kenetlenme zamanı… Elimizden geleni ardımıza koymayalım…”

Mustafa Sandal: “Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,4 şiddetindeki depremde Diyarbakır, Hatay, Malatya gibi çevre illerde ve birçok yerde maalesef ciddi yıkımlar olmuş. Çok geçmiş olsun. Allah bölgedeki tüm vatandaşlarımızın yardımcısı olsun. Umarım daha kötü haberler almayız. Dualarımız sizlerle…”

Şahan Gökbakar: “Çok sayıda yıkılmış bina ve altında kalanların yardım çağrıları paylaşılıyor. Allah’ım sen yardım et. Kahroluyoruz…”

Metin Uca: “Geçmiş olsun Türkiye. Alanya’da dakikalarca sürdüğünü hissettiğimiz bir deprem yaşadık umarım can kaybı yoktur.”

Derya Baykal: “Acılara uyandık bu sabah… Çok üzgünüm, dualarımız sizinle… Tek dileğim; herkesin sağ salim kurtarılması… Sabır ve güç diliyorum..”

Cem Yılmaz: Büyük depremden kurtulanlara acil şifalar,tüm arama kurtarma ekiplerine  güç kuvvet diliyorum. Kayıplarımıza Allah rahmet eylesin.

Tarkan: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve tüm bölgeyi etkileyen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.

Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun.

İlyas Salman: Hesap sormanın fazla erkeni olmaz. 17 Ağustos’tan yirmi üç sene sonra ve onca #deprem vergisi ödenmişken neden hala ölüyoruz?

Ata Demirer: Deprem çok büyük Allah yardımcımız olsun .. Telefonlar bu durumda hayat kurtarır yetkililerin çağrılarına göre hızla hareket edelim

Armağan Çağlayan: Enkaz altında, soğuk havada yardım bekleyen herkesin sağ Salim kurtarılması tek dileğim…. Hepimize sabır ve güç dilerim….

 

Gökhan Özoğuz: Henüz deprem olmayan yerleşkelerde tüm vatandaşlar #deprem çantalarını hazır etmelidir. Tüm Türkiye sallanıyor !

 

Kahramanmaraş’taki 7,7’lik depremin ardından ünlü isimlerden art arda paylaşımlar geldi!

Yorumlar kapalı.