83 yaşındaki kadın 46 yaş küçük eşine boşanma davası açtı: ‘Para avcısı’

83 yaşındaki İngiliz kadın 37 yaşındaki Mısırlı eşine boşanma davası açtı. Eşiyle internet aracılığıyla tanışan kadın, "Aramızda tutkulu bir aşk var, cinsel hayatımız harika" demişti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’de yaşayan 83 yaşındaki Iris Jones, 37 yaşındaki Mısırlı oyuncakçı sevgilisi Mohamed Ibrahim ile evlendikten 3 yıl sonra boşanma kararı aldı.

Kendisini eleştirenlere ilişkilerinin uzun süreceğine dair güvence veren Jones, sosyal medyada isyan etti. Jones, “bencil para avcısı” diyerek eşini eleştirdi ve pişman olduğunu söyledi.

Kendisinden küçük eşiyle sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla bir anda popüler olmayı başaran Jones, yaptığı son paylaşım ile eşine boşanma davası açtığını açıkladı.

Sosyal medya hesabında sık sık Muhammed ile aralarında tutkulu bir aşk olduğunu ve cinsel hayatlarının harika olduğunu savununan Jones’un, Muhammed’i evden kovduğu ve yerine kedisi Bay Tibbs’i koyduğu ortaya çıktı.

İlişkilerinin arkasındaki gerçeği açıklamak istediğini söyleyen Jones, “2019’da Mohamed’den bir mesaj aldım ve internette arkadaş olduk. Evlilik konusunda zorlandığını, boşanma sürecinden geçtiğini ancak dört çocuğu olduğunu söyledi. İyi bir adama benziyordu ve kendisini anlayarak konuşabileceği kişinin ben olduğumu hissetti. Aynı yıl içerisinde Kahire’ye gittim ve onunla tanıştım. Bana kredi kartı borcu olduğunu söyleyince onun borçlarını ödedim. Çocuklarım ve Kahire’deki bir İngiliz Büyükelçiliği çalışanı, ona para vermememi söyledi ama bir sonraki ziyaretimde 15 bin sterlin (yaklaşık 506 bin TL) verdim. Sürekli olarak benim kartımdan lüks harcamalar yapıyorduk. Üçüncü seyahatimde onunla evlendim ve insanlara masrafları paylaştığımızı söyledim ama sadece benim paramı kullanıyorduk” dedi.

83 yaşındaki kadın 46 yaş küçük eşine boşanma davası açtı: ‘Para avcısı’

Yorumlar kapalı.