10 Kasım toplu taşıma ücretsiz mi?

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 84'üncü yılı nedeniyle bugün Türkiye'nin dört bir yanında anma törenleri düzenlenecek. Özel günlerde toplu taşıma araçları ücretsiz oluyor. Bugünde toplu taşıma kullanacak kişiler ücretsiz olup olmadığını merak ediyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım 1938 yılında hayata gözlerini yumdu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 84. yıl dönümü perşembe günü tüm ülkede anılacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da törenlerle karşılanacak olan 10 Kasım gününde toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı gündemdeki yerini aldı. Peki, 10 Kasım toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün İETT, EGO, metro, metrobüs, Marmaray, vapur ve otobüsler ücretsiz mi?

Toplu taşıma ücretsiz mi?

10 Kasım’da toplu taşıma araçları ücretsiz olmayacak, aynı ücret tarifesi geçerli olacak. Toplu taşıma araçları dini ve milli bayramlarda ücretsiz hizmet vermektedir. 10 Kasım resmi tatil olmadığından dolayı bu tarihte toplu taşıma araçlarında ücretsiz ulaşım hizmeti söz konusu değildir.

 

10 Kasım toplu taşıma ücretsiz mi?

Yorumlar kapalı.