1. Haberler
  2. Çevre
  3. Kelebekler Vadisi’nin suyunu çalanlara soruşturma

Kelebekler Vadisi’nin suyunu çalanlara soruşturma

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Kelebekler Vadisi’ne akan şelaleyi besleyen akarsudan, kaçak döşenen borularla çevredeki otel, motel ve pansiyonlara su çekildiğinin belirlenmesi üzerine soruşturma başlatıldı.

Suyun azaldığını fark eden çevre gönüllüleri ve Kelebekler Vadisi sakinleri, akarsu yatağına kaçak borular döşendiğini tespit etti.

Kaçak borulardan bölgedeki otel, motel ve pansiyonlara su alındığını belirleyen gönüllüler video ve fotoğraflarla, durumu CİMER’e bildirdi.

Valilik inceleme başlattı. Başsavcılık soruşturma açtı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, bölgede kaçak kullanım olup olmadığını araştırmaya başladı. Soruşturma kapsamında jandarma ekipleri, boruların bulunduğu kaynaktan şelaleye kadar yaklaşık 200 metrelik bölgeyi tarıyor.

Kelebekler Vadisi’nin suyunu çalanlara soruşturma

Yorumlar kapalı.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir