Abdulkadir Selvi: Meral Akşener ile Abdullah Gül arasında bir yakınlaşma oluşmaya başlamış

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, “Kılıçdaroğlu ve Akşener’den karşılıklı hamleler” başlıklı yazısında Meral Akşener ve Abdullah Gül arasında bir yakınlaşma olduğunu ve Akşener’in Gül’ü ziyaret edeceğini öne sürdü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Altılı Masa‘nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağına yönelik tartışmaları sürerken, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül arasında bir yakınlaşma olduğunu iddia etti.

Selvi, bugünkü yazısının ilgili bölümünde şu ifadeleri kullandı:

“Bir süredir Akşener’in, Ekrem İmamoğlu ısrarından vazgeçmeye başladığı söyleniyor. Rotanın yeniden Mansur Yavaş’a çevrildiği konuşuluyor. Ama asıl benim kulağıma başka bir şey geldi. Meral Akşener ile Abdullah Gül arasında bir yakınlaşma oluşmaya başlamış. Biliyorsunuz Akşener, 2018 seçimlerinde Abdullah Gül’ün ortak cumhurbaşkanı adaylığını önlemişti. Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylığında gemileri yakınca Akşener, Abdullah Gül’ü de denkleme dahil etmek istemiş olabilir. Çünkü son günlerde Abdullah Gül’e yönelik olumlu mesajlar vermeye başladı. Önümüzdeki günlerde Meral Akşener’in, Abdullah Gül’ü ziyaret edeceği konuşuluyor.”

Yazının tamamı için tıklayın.

 

 

Abdulkadir Selvi: Meral Akşener ile Abdullah Gül arasında bir yakınlaşma oluşmaya başlamış

Yorumlar kapalı.