Abdulkadir Selvi’den tepki çeken Kılıçdaroğlu yorumu: Oyları ne zaman düşüşe geçse hemen suikast iddiası servise sokuluyor, suyu çıktı

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik suikast iddialarını değerlendiren Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Oyları ne zaman düşüşe geçse hemen suikast iddiası servise sokuluyor" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için suikast girişimi iddiaları hakkında, “Kılıçdaroğlu’nun oyları ne zaman düşüşe geçse hemen suikast iddiası servise sokuluyor” dedi.

Selvi, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın Kılıçdaroğlu’na suikast girişiminde bulunulabileceği uyarısında bulunduğunu, CHP’li Erdoğan Toprak’ın da, “Duyumlar almadık diyemeyiz” dediğini hatırlattı.

“BU İŞİN İYİCE SUYU ÇIKTI”

Selvi, “Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı oldu ama bir türlü beklenen çıkışı yapamıyor. Oyları yükselmiyor. Böyle olunca tekrar suikast iddialarını servise soktular. Elbette ki Kılıçdaroğlu’nun kılına zarar gelmesin. Her türlü önlem alınsın. Ama bu işin iyice suyu çıktı” ifadesini kullandı.

Abdulkadir Selvi’den tepki çeken Kılıçdaroğlu yorumu: Oyları ne zaman düşüşe geçse hemen suikast iddiası servise sokuluyor, suyu çıktı

Yorumlar kapalı.