Acun Ilıcalı’dan transfer açıklaması: ‘En az 8 transfer yapacağız’

Sahibi olduğu Hull City'nin taraftarlarıyla bir araya gelen Acun Ilıcalı, deneyimli bir santrafor alacağını ve yazın takıma en az 8 transfer yapacağını açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hull City’nin sahibi olan Acun Ilıcalı, kulübün taraftarlarıyla bir araya geldi. ‘Nick Barmby ve Acun Ilıcalı ile bir akşam’ programı Hull City’nin Youtube kanalından canlı olrak yayınlandı. Programda gazeteci Rob Palmer moderatör olarak yer aldı.

Programda Acun Ilıcalı, Hull City hakkındaki planlarını açıkladı.  Ajanspor’da yer alan habere göre; Ilıcalı, “Hull City Türkiye’de çok büyük hatta mega ilgi görüyor. Hull City’nin Türkiye’ye giderek hazırlık maçı yapmasını planlanıyoruz. Futbolcu Kean Lewis-Potter’ın oynamak istediği sürece takımda kalmasını istiyoruz. Gençleri yetiştirecek heyecan verici bir akademiyi hayata geçirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

” EN AZ 8 TRANSFER YAPACAĞIZ “

lıcalı, “Kadroyu güçlendirmek için yazın en az 8 transfer yapacağız. Takım hakkında kararları almak için teknik direktör Şota Averladze’ye güvenimiz tam. Gelecek sezon takımda tecrübeli forvet ya da forvetler olacak” dedi.

Acun Ilıcalı “Yerel medya ile iletişimi çok önemsiyorum. Yereldeki çocukları desteklemek için kampanyalar yapılacak. Statta daha çok rock konseri düzenlenecek. Bunun için Türkiye’den bir bira markasıyla iletişim yapılıyor. Sahadaki rugby işaretlerini sevmiyorum. Rugby ile futbol sahasının aynı olmasını sevmiyorum. Kadın futbol takımı kurabilirim” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı’dan transfer açıklaması: ‘En az 8 transfer yapacağız’

Yorumlar kapalı.