Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz kimdir? Zeynep Yılmaz kaç yaşında?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, ara ara gündeme gelen isimlerden. Son olarak Zeynep Yılmaz, sosyal medya hesabından İbrahim Tatlıses'i taklit ettiği videosunu paylaşmış ve Tatlıses hayranlarının tepsini çekmişti. Peki Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz kimdir? Zeynep Yılmaz kaç yaşında? İşte detaylar...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Zeynep Yılmaz, Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızları ile çekildiği videoyu Instagram’dan paylaştı. Yılmaz’ın İbrahim Tatlıses’i taklit ettiği anlarda el hareketini görenler tepki gösterdi. Yılmaz’ın o anları sosyal medyanın en çok konuştuğu konular arasında yerini almıştı.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz kimdir? Zeynep Yılmaz kaç yaşında?

Zeynep Yılmaz kimdir?

Zeynep Yılmaz, 1976 yılında dünyaya gelmiştir. 10 yıllık eşi Seda Başbuğ ile boşanan Acun Ilıcalı ile 1993 yılında tanışmışlardır. Zeynep Yılmaz, Acun Ilıcalı ile 2003 yılında dünya evine girmiş ve 2016 yılında anlaşmalı bir şekilde boşanmıştır. Yılmaz ve Ilıcalı çiftinin bu evliliklerinden, Leyla ve Yasemin adlı iki kızı vardır.

Zeynep Yılmaz kaç yaşında?

Zeynep Yılmaz 46 yaşındadır. 1999 – 2000 yıllarında Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olmuştur. İlk olarak Cine5’te iç film satın alımı görevinde üç sene kadar çalışmıştır. Daha sonra ‘çocukluk hayalim’ dediği mimarlık mesleğini yapmaya başlamış ve kendi mimarlık şirketini kurmuştur. Halen de aynı işle meşguldür.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz kimdir? Zeynep Yılmaz kaç yaşında?

Yorumlar kapalı.