Aczmendi şeyhi Müslüm Gündüz ay ve uzaylılara el attı: “Ayda İslam kütüphanesi var…”

Aczmendi şeyhi Müslüm Gündüz  kendisine yöneltilen "aya çıkıldı mı" sorusuna verdiği cevap ile herkesi şaşırttı. Gündüz  "Ayda İslam kütüphanesi var. Ama onlar gidip aydan toprak alıp getirdi" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde uzaylılar ile haberlerin çıkmasının ardından ünlü şeyh ay ve uzay ile ilgili açıklamaları gündem oldu. Aczmendi şeyhi Müslüm Gündüz  kendisine yöneltilen “aya çıkıldı mı” sorusuna verdiği cevap ile herkesi şaşırttı.

Gündüz ayda İslam kütüphanesi olduğunu ve herkesin o kütüphane gitmesi gerektiğini söyledi. Gündüz  “Ayda İslam kütüphanesi var. Ama onlar gidip aydan toprak alıp getirdi” dedi.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre Aczmendi şeyhi Müslüm Gündüz kendisine sorulan “gerçekten aya gidildi mi yoksa gavurlar bizi mı kandırdı”ya verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

Gündüz “Ay yakın bir yerde öyle uzak bir yerde değil. O yüzden gidilir. Esas bulunması gereken yeri bulamadılar gidip iki kese toprak alıp geldiler. Bizim toprağın aynısı alıp geldiler. Boz bir toprak. Esas orada bir kütüphane var İslam kütüphanesi onu bulamadılar. İnşallah büyükler geldiği zaman o keşfedilecek. Onlar toprak ile uğraşıp geldiler” dedi.

Gündüz başka bir soruda uzaylılar var mı sorusuna ise olabilir yanıtı verdi.

Aczmendi şeyhi Müslüm Gündüz ay ve uzaylılara el attı: “Ayda İslam kütüphanesi var…”

Yorumlar kapalı.