1. Haberler
  2. Gündem
  3. Adana’da meydana gelen depremlerden sonra Naci Görür’den kritik uyarı: Göksun hattı zorlanıyor

Adana’da meydana gelen depremlerden sonra Naci Görür’den kritik uyarı: Göksun hattı zorlanıyor

Prof. Dr. Naci Görür, Adana’nın Saimbeyli ilçesinde peş peşe meydana gelen 4.5 ve 4.3 büyüklüğündeki iki depremin ardından açıklama yaptı.

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde saat 11.33’te meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremden 3 dakika sonra 11.36’da 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) verilerine göre; ikinci deprem 7.02 kilometre derinlikte kaydedildi.

Prof. Dr. Naci Görür, Adana depremlerinin ardından Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Topallar-Saimbeyli’de 4,6 deprem oldu. Göksun hattı zorlanıyor. Sevgiyle.”

UYARILARDA BULUNMUŞTU

Prof. Dr. Naci Görür daha önce de Adana için uyarılarda bulunmuştu: “Adana ve Kıbrıs’ta da dikkatli olmamız gerekir. Bu uyarılarımız bölgedeki stres transferine dayanıyor. Keza Malatya çevresindeki Malatya, Ovacık ve Nazimiye-Karakoçan fayları üzerinde de benzer nedenlerle dikkatli olmalıyız. Yetkililerimizin ve halkımızın dikkatli olmasında yarar var.”

Adana’da meydana gelen depremlerden sonra Naci Görür’den kritik uyarı: Göksun hattı zorlanıyor
0

Yorumlar kapalı.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir