Adı Serenay Sarıkaya ile aşk dedikodularına karışan Haldun Demirhisar, Aleyna Tilki ile görüntülendi

Aleyna Tilki'nin geçtiğimiz hafta objektiflere yakalandığı gizemli kişinin kimliği belli oldu. Genç şarkıcının, yemek yediği erkeğin geçen yaz Göcek’te Serenay Sarıkaya ile görüntülenen iş insanı Haldun Demirhisar olduğu ortaya çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz hafta gizemli bir erkek arkadaşıyla birlikte objektiflere yakalanan Aleyna Tilki, soruları yanıtsız bırakmıştı. Şarkıcının arkadaşı ise, “Çekmesinler yoksa polis çağırırım!” diyerek, tehditler savurmuştu.

Ardından muhabirlerin konuyla ilgili, “Sevgiliniz miydi?” sorusu karşısında Aleyna Tilki, açık göbeğini göstererek, “Çok üşüyorum.” demekle yetinmişti.

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Tilki, önceki akşam yine aynı kişiyle Arnavutköy’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Aleyna Tilki’nin yemek yediği gizemli kişinin geçen yaz Göcek’te Serenay Sarıkaya ile görüntülenen iş insanı Haldun Demirhisar olduğu ortaya çıktı.

Genç şarkıcı, mekan çıkışı patlayan flaşlar karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, Demirhisar ise kendisini görüntüleyen muhabirlere zafer işareti yaparak poz verdi.

Bunu gören Tilki, hızla aracına doğru ilerleyerek oradan ayrıldı.

Öte yandan daha önce de Serenay Sarıkaya ile iş insanı Haldun Demirhisar’ın aşk yaşadığı öne sürülmüştü. İddiaların ardından ünlü oyuncu, “Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır.” diyerek, söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirtmişti. Ancak Sarıkaya’nın Göcek’te tekrar Demirhisar ile görüntülenmesi yine dedikoduları alevlendirmişti.

 

Adı Serenay Sarıkaya ile aşk dedikodularına karışan Haldun Demirhisar, Aleyna Tilki ile görüntülendi

Yorumlar kapalı.