Adriana Lima oğlu Cyan’ın ilk fotoğrafını paylaştı: İşte benim oğlum!

Üçüncü kez anne olmanın sevincini yaşayan dünyaca ünlü top model Adriana Lima, ailesinin en küçük üyesi Cyan'ı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz Ağustos ayında üçüncü kez anne olan dünyaca ünlü top model Adriana Lima, ailesinin en küçük üyesini sonunda sosyal medyadaki takipçileriyle tanıştırdı.

CYAN BABASININ KUCAĞINDA

41 yaşındaki model, Andre Lemmers ile beraberliğinden 29 Ağustos’ta dünyaya gelen oğlunun mutlu haberini onun tek gözünün fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşarak duyurmuştu. Bu kez Cyan’ın babasının kucağında gülümseyen bir görüntüsüne yer verdi sosyal medya sayfasında.

Adriana Lima oğlu Cyan'ın ilk fotoğrafını paylaştı: İşte benim oğlum!

ANNEN, YÜZÜNDE O MUTLULUĞU GÖRÜYOR

FIFA Dünya Kupası etkinlikleri kapsamında sevgilisi Andre Lemmers ile birlikte Katar’da bulunan Adriana Lima, paylaşımını bir not eşliğinde yaptı. Brezilya milli futbol takımının formasını giyen baba oğulun fotoğrafının yanına “Oğlum… Annen, gülüşünde babanla birlikte tanık olduğun ilk futbol turnuvanın verdiği mutluluğu görüyor” diye yazdı. Lima, yakında Cyan’ın ablalarıyla buluşup tekrar büyük ve mutlu bir aile olacaklarını belirtti. Daveti için FIFA’ya da teşekkür eden Lima Katar’daki anılarının sonsuza kadar kendileriyle birlikte kalacağını da ekledi.

GÖZLERİ EN GÜZEL OKYANUSLARIN RENGİNDE

Adriana Lima, geçen ağustos ayının son günlerinde dünyaya gelen oğlunun doğumunu, onun tek bir gözünün fotoğrafını paylaşarak yine Instagram sayfasından duyurmuştu. Lima o paylaşımda bebeklerine isim olarak seçtikleri Cyan’ın; görünen ışık spektrumunda yeşil ile mavi arasında bir renk olduğunu yazdı. Cyan’ın aynı zamanda Maldivler ve Bora Bora adalarının bulunduğu Pasifik Okyanusu’nun rengi olduğunu belirtip sonra da “Cyan şimdi bizim en sevdiğimiz renk. Oğlumuzun gözlerinin rengi. Dünyamıza hoş geldin Cyan Lime Lemmers” satırlarını ekledi.

Adriana Lima oğlu Cyan'ın ilk fotoğrafını paylaştı: İşte benim oğlum!

SÜRPRİZ HAMİLELİĞİNİ DE SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Adriana Lima 40 yaşında üçüncü kez hamile kaldığını yine sosyal medya sayfası üzerinden duyurmuştu. Victoria’s Secret podyumuna en uzun süre çıkan modellerden biri olarak tarihe geçen ve son defilesinde gözyaşları içinde seyircilerine veda eden Lima, hamilelik haberini Tiktok sayfasından duyurdu. Videoda üzerinde beyaz bir bornoz olan Adriana Lima, makyajsız yüzüyle elindeki hamilelik testini kameraya gösterirken görülüyor. Testte “hamile” kelimesi görülüyor. Adriana Lima, hamile olduğu haberini yeni hesap açtığı Tiktok hesabından duyurdu. Ondan önce de Instagram sayfasında haberi verdi. Lima “artık resmen bu yeni sosyal mecrada” olduğunu yazdı ve “İlk videomu kontrol edin. Büyük sürprize hazır olun” diyerek mesajını sürdürdü. SEVGİLİSİ DE ŞAŞIRDI: Bu “büyük sürpriz” ise elbette hamilelik haberiydi. Lima yeni katıldığı mecrada paylaştığı videoda üzerinde beyaz bir bornozla görünüyordu Elindeki hamilelik testiyle sevgilisi Andre Lemmers’in uyuduğu yatağa doğru gidip ona çıkan sonucu gösterdi. O sırada Lemmers’in yüzündeki şaşkınlık dikkatlerden kaçmadı.

Adriana Lima oğlu Cyan’ın ilk fotoğrafını paylaştı: İşte benim oğlum!

Yorumlar kapalı.