Afla cezaevinden çıkan gençten skandal sözler: Uyuşturucu satmaya devam edeceğim, Tayyip 2 yıl sonra bir af daha çıkarır

Afla cezaevinden çıktığını belirten 22 yaşındaki genç uyuşturucu satıp, dolandırıcılık yapmaya devam edeceğini söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UBE Haber isimli Youtube kanalına konuşan 22 yaşındaki genç uyuşturucu satıp, dolandırıcılık yapmaya devam edeceğini söyledi. Düzgün bir iş olmadığını dile getiren genç, “Hap satıyorum, uyuşturucu satıyorum, dolandırıcılık yapıyorum” dedi.

Bu devirde para kazanılamadığını söyleyen genç, “Sabıkam var kimse işe almıyor zaten. Erdoğan yemeye içmeye zam yaptı. Uyuşturucuya da eskorta da zam geldi” dedi.

Yaptığı işin cezasını hatıratan muhabire yanıt veren genç, “İsterlerse 10 yıl versinler. İçeride 30 yıl yatan adam sanki akıllanıyor mu? Çıkıyor yine kaldığı yerden devam ediyor. Hırsızlık yapıp içeri giriyorlar sonra dışarı çıkınca uyuşturucu satıyor, hırsızlık yapıyorlar” diye konuştu.

“TAYYİP YİNE YASA ÇIKARTIR”

Muhabirin, “Gencecik çocuksun, bir daha yakalanırsan en az 6-7 yıl yatacaksın” demesi üzerine genç şöyle konuştu:

“Ya bir şey olmaz, iki sene sonra Tayyip yine yasa çıkartır. Ben yeni çıktım bir ay oldu. Bir daha yakalanmayacağım ama.”

Afla cezaevinden çıkan gençten skandal sözler: Uyuşturucu satmaya devam edeceğim, Tayyip 2 yıl sonra bir af daha çıkarır

Yorumlar kapalı.