Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında yeni gelişme!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, geçtiğimiz hafta sonu iki ayrı yazı kaleme alarak Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkının tam gaz devam ettiğini açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalı Çapkını dizisinde başrolü paylaştığı yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir ile geçtiğimiz sene yaz ayında denizde dudak dudağa objektiflere yakalanan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, aylardır rol arkadaşı ile ilişkisi hakkında sessiz kalmayı tercih ediyordu. Uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen Afra Saraçoğlu, özel hayatıyla ilgili suskunluğunu bozmuş ve muhabirlere Mert Ramazan Demir ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Saraçoğlu, “Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok.” ifadelerini kullanmıştı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında yeni gelişme!

Bu açıklamadan kısa süre sonra ise Bebek’te görüntülenen Afra Saraçoğlu, muhabirlerin özel hayatıyla ilgili sorularına yine yanıt vermiş, “Hayatımda kimse yok. Çok mutluyum. Olmasına gerek var mı? Kendimle çok mutluyum ve huzurluyum” demişti.

Hemen arkasından evine girerken görüntülenen Mert Ramazan Demir de muhabirlerin sorusu üzerine, hayatında kimsenin olmadığını ifade etmişti.

Ancak ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, hafta sonu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkında iki ayrı yazı kaleme aldı. Saraçoğlu ve Demir aşkının tam gaz devam ettiğini açıklayarak herkesi şoke eden Akay, reyting kaygısı yaşayan yapım firmasının baskısı nedeni ile ünlü çiftin ayrılık açıklamaları yaptığını iddia etti. Ayrıca Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in bile açıklamalarına inanamayın diyerek herkesi şoke eden Akay, “Onlar hiç ayrılmadı! Yapım firmasının uyguladığı baskı nedeni ile bu açıklamaları yapıyorlar. Önümüzdeki yaz yine yakalanacaklar ve o zamana kadar bu böyle sürecek. Yalı Çapkını dizisi final yapmadan Afra ve Mert’in aşk açıklamalarına bile inanmayın. Onlar aşk kadar yoğun bir duyguyu sonuna kadar yaşayan âşıklara döndüler. Zaten bu dizi final yapmazsa, bu genç âşıkları asırlardır anlatılan efsaneler gibi, kimisi hayatın içinden gerçek bir hikâye olan Ferhat ile Şirin gibi, Leyla ile Mecnun gibi, Kerem ile Aslı gibi, onları da Afra ile Mert olarak kavuşamayan ve tarihe yazılan âşıklar olarak anlatacağız.” dedi.

Akay şöyle devam etti:

“Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, tekne tatilinde dudak dudağa görüntülenmelerinin dışında ilişkileri ile ilgili asla konuşmuyorlardı. Hatta geçtiğimiz günlerdeki kendi açıklamalarında ayrıldık bile diyemediler. Sadece hayatımda kimse yok demekle yetindiler! İşte yine o günlere döndük! Yine ben aşk yaşıyorlar diyeceğim, yine kimse inanamayacak! Arkadaşlar, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, aşk yaşamaya başladıkları günden bu yana hiç ayrılmadılar. Tabii her aşkta yaşanan kıskançlıklar oldu, birbirlerine kırıldılar, tartışmalar yaşadılar. Beraber yaşadıkları evden kapıyı çekip gittiler ama hiç ayrılmadılar, hep barıştılar. Yalı Çapkını dizisinin yapım firması, aslında senaryodan kaynaklı düşen reytinglerin düşme sebebini Afra ve Mert’in yaşadığı aşka bağladığı için bunlar oluyor. Yapım firması, tekne tatilinde dudak dudağa görüntülenmelerinden bu yana çifti uyarıyordu. Ancak reytingler biraz düşünce hatayı kendilerinde aramak yerine çiftin aşkına yükledi. Mert Ramazan Demir de bazı kızlarla görüntülenince, yapım firması bunu fırsat bilip çiftle konuşarak bu açıklamaları yapmaya zorladı. Hatta yapım firması bunun inandırıcı olması için sette bile samimi olmalarını yasakladı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hala büyük bir aşk yaşıyor ve aşklarını gözlerden uzak yaşamaya gayret ediyorlar. Mert bazı geceler geç saatte Afra’nın evine gidiyor. Yani ayrılık yok, aşları tam gaz devam ediyor! Maalesef ki bu dizinin finaline kadar böyle olacak. Eğer yakalanmazlarsa!”

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında yeni gelişme!

Yorumlar kapalı.