Ağrı AK Parti İl Teşkilatı istifa etti mi? Halil Özyolcu ne dedi?

Ağrı AK Parti İl Teşkilatı’nın nedeni henüz belli olmayan bir durumdan dolayı istifasının alındığı bildirilmesinin ardından Halil Özyolcu, istifa haberlerini yalanladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağrı AK Parti İl Teşkilatı’nın nedeni henüz belli olmayan bir durumdan dolayı istifasının alındığı haberi gündeme geldi.

İstifaların alınma nedeni resmi kaynaklardan henüz doğrulanmazken, gelen bilgilere göre İl Yönetimi’nin komple istifa ettiği bildirilirken, AK Parti Ağrı Teşkilatı İl Başkanı Halil Özyolcu’nun da istifa edip etmeyeceğinin henüz belli olmadığını söylenirken, Ağrı Ak Parti İl Teşkilatı Başkanı Özyolcu’dan yalanlama geldi.

AK Parti Ağrı Teşkilatı İl Başkanı Halil Özyolcu;

“Ağrı ilimizde dedikodu üretip spekülasyon ve yalan haberler peşinde olanlar da mevcutturlar Nitekim bugün uydurdukları haberlerle ak Parti Ağrı il teşkilatının istifa ettiğini söylemişler bu yalan bir haberdir bu iftiradır onlar yalan ve iftiralarıyla baş başa kalsınlar bizler ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde millete hizmet için yolumuza devam ediyoruz durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı

Ağrı AK Parti İl Teşkilatı istifa etti mi? Halil Özyolcu ne dedi?

Yorumlar kapalı.