Ahmet Çakar’dan Messi hayranlarını çıldırtacak sözler! “Küstah ve içten pazarlıklı”

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Arjantin Milli Takımı kaptanı Lionel Messi’yi topa tuttu. Çakar, yıldız futbolcu hakkında “Terbiyeli gibi görünen, beyefendi havası veren aslında küstah ve içten pazarlıklı bir tip” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda adım adım finale doğru gidiliyor. Yarı final maçlarının oynanacağı Dünya Kupası, başta Brezilya ve Portekiz olmak üzere favori olan takımlar turnuvaya veda etti.

Çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşan Arjantin, 2-0 öne geçtiği karşılaşmada, Beşiktaşlı Weghorts’un gollerine engel olamamıştı. Ancak Güney Amerika ekibi seri penaltı atışlarında Hollanda’yı eleyerek yarı finale yükselmeyi başardı.

Karşılaşmanın sonunda Arjantin Milli Takımı kaptanı Lionel Messi, elini sıkmak isteyen Weghorts’a “Ne bakıyorsun aptal” diye çıkıştı. Messi’nin bu hareketi geceye damga vururken, spor yorumcusu Ahmet Çakar’dan çok konuşulacak açıklamalar geldi.

Sabah gazetesine konuşan Çakar, Messi’nin küstahça davrandığını belirtirken, final için de bir kehanette bulundu. İşte Ahmet Çakar’ın o sözleri…

“KÜSTAH, TERBİYESİZ, KİBİR DOLU”

“Messi terbiyeli gibi görünen, beyefendi havası veren aslında küstah ve içten pazarlıklı bir tip. Bu tip kişilik özellikleri çok zor çıkar, çok sıkıntılı anlarda patlak verir. Messi’de de maç sonu Weghorst’a yaptığı o kibir dolu terbiyesiz hareketleri ile ortaya çıktı.”

“VASATIN ÜZERİNE ÇIKMIYOR”

“Dünya Kupası, her zamanki gibi. Güzel maçlar da var, çok sıkıcı olanlar da. Futbol, ortalamada vasatın üzerine çıkamıyor. Ama heyecan zaman zaman futbolseverleri televizyona bağlıyor.”

“ASIL SÜRPRİZ FAS”

“Her Dünya Kupası’nda olduğu gibi Katar’daki turnuvada da sürpriz takımlar yarı finalde. 1998’in sürprizi Bulgaristan’dı. 2002’ninki bizdik. Bir öncekinin Hırvatistan’dı ve final oynadılar. Bu senenin sürprizi ise yine Hırvatistan diyebiliriz ama asıl sürpriz; Fas’ın yarı finale çıkmış olması.”

“FRANSA BİR ADIM ÖNDE GİBİ”

“Kağıt üzerinde Arjantin-Fransa finali gibi görünüyor ve sanki tekrar Fransa bir adım önde gibi intiba ediniyoruz.”

“HIRVATİSTAN – FAS FİNALİ OLABİLİR”

“Fakat hiç belli olmaz. Bir bakmışsınız Dünya kupaları tarihinin reytingi en düşük Hırvatistan-Fas finali bile olabilir.”

Ahmet Çakar’dan Messi hayranlarını çıldırtacak sözler! “Küstah ve içten pazarlıklı”

Yorumlar kapalı.