Ahmet Hakan: Acıları dindirebilmek için hepimizin o beldelere tatile gitmesi gerek

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, 28 Temmuz'dan beri süren yangınlarla ilgili olarak, kaleme aldığı yazısında "O beldelerin yaşadıkları acıyı biraz olsun dindirebilmek için hepimizin o beldelere tatile gitmesi gerek" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, 28 Temmuz’dan beri süren yangınlarla ilgili olarak, kaleme aldığı  yazısında “O beldelerin yaşadıkları acıyı biraz olsun dindirebilmek için hepimizin o beldelere tatile gitmesi gerek” dedi.

Hakan, “Milletçe allak bullak olduk. Süreç şöyle işledi: – Tam tatilin göbeğinde hepimizi derinden yaralayan yangınlar çıktı. – Bir süre olayın ayırdına varamadık. – “Tatil” ve “Yangın” ikileminde kaldık. – Sonra “Bu ortamda tatil olmaz” dedik. – Tatil bölgelerini boşalttık” ifadesini kullandı.

Hakan şöyle devam etti:

“Ve bugün… Yangın söndü. Ama yeniden tatil havasına giremiyoruz. Oysa girmemiz gerek. Yangının vurduğu tatil beldelerimizin bize ihtiyacı var.

O beldelerin yaşadıkları acıyı biraz olsun dindirebilmek için hepimizin o beldelere tatile gitmesi gerek. Unutmayalım: O beldelerde turizm, sadece otellerle sınırlı bir faaliyet değil. Hayatın her alanını kapsıyor.”

Ahmet Hakan: Acıları dindirebilmek için hepimizin o beldelere tatile gitmesi gerek

Yorumlar kapalı.