Ahmet Hakan İhsan Şenocak’a seslendi: Kendilerini ‘CHP’li’ olarak tanımlayan insanları dinden uzaklaştırdığının farkında mısın?

Ahmet Hakan, bugün kaleme aldığı yazısının “Yapma Bunu Hoca Yapma” kısmında İlmi ve Fikri Araştırmaları Merkezi (İFAM) Kurucusu İhsan Şenocak’a seslendi. Şenocak’ın "Bir Müslümanın Allah-u Teala'nın huzuruna götüreceği en büyük ameli CHP'ye düşmanlıktır" sözlerine tepki gösteren Hakan, “Kendilerini 'CHP’li' olarak tanımlayan insanları dinden uzaklaştırdığının farkında mısın?” diye sordu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, İlmi ve Fikri Araştırmaları Merkezi (İFAM) Kurucusu İhsan Şenocak‘ın “Bir Müslümanın Allah-u Teala’nın huzuruna götüreceği en büyük ameli CHP’ye düşmanlıktır” sözlerine tepki gösterdi.

“Yapma bunu hoca, yapma” diyen Hakan, bugünkü yazısında şunları kaydetti:

“Sen siyasetçi değilsin, hocasın. Dini siyaset tartışmasının tam göbeğine bu şekilde yerleştirmek, ne dine yarar getirir ne de siyasete. Senin kollaman gereken alan, siyaset alanı değildir, din alanıdır. Bu yaptığınla belki siyaset alanında taraftarı olduğun cepheye bir yarar sağlıyor olabilirsin ama din alanına fazlasıyla zarar veriyorsun. CHP’yle mücadele etmek istiyorsan gir siyasete. Siyasetin dar gömleğini dine giydirme. Kendilerini ‘CHP’li’ olarak tanımlayan insanları dinden uzaklaştırdığının farkında mısın? Dinden uzaklaştıran bir tutum, dindar bir tutum olabilir mi? Neden akletmiyorsun? Neden iki gün konuşulacağım diye bağlı olduğun değerlere zarar veriyorsun? Niye nefsini yenemiyorsun?”

Yazının tamamı için tıklayın.

Ahmet Hakan İhsan Şenocak’a seslendi: Kendilerini ‘CHP’li’ olarak tanımlayan insanları dinden uzaklaştırdığının farkında mısın?

Yorumlar kapalı.