Ahmet Hakan’dan dikkat çeken Ekrem İmamoğlu yorumu! “Cesaret edemedi, gittikçe uzaklaşıyor…”

Ahmet Hakan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçeneklerini değerlendirdiği bugünkü yazısında, “Genel başkanlıktan gün geçtikçe bundan uzaklaşıyor” diye yazdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, seçimlerin kaybedilmesinin ardından değişim çağrısı yapan kişilerin başında gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçeneklerini değerlendirdi.

Ahmet Hakan, yazısının ilgili bölümünde şunları kaydetti:

“Genel Başkanlık: Parti oligarşisi geçit verecek gibi görünmüyor. Her şeyi göze alıp çıksa belki başarabilirdi ama cesaret edemedi. Gün geçtikçe bundan uzaklaşıyor.

Yeniden adaylık: CHP’nin İstanbul adayı olması, en iyi seçenek. Kazanırsa önü sonsuz açılır. Kaybederse biter. (Not: Kılıçdaroğlu’nun bir punduna getirip kendisini aday yapmama ihtimalini hiç yabana atmayalım.)

Aday yapılmazsa: Kılıçdaroğlu kendisini aday yapmazsa… Potansiyel lider adaylığını korur. Siyaseten gücünü korur.

Parti kurmak: Bu iş çok zor, çok meşakkatli. Buna tahammülü olacağını pek sanmıyorum. Son ama en son çaresi olabilir ancak.

İYİ Parti adaylığı: İYİ Parti’nin İstanbul adayı olabilir mi acaba? Ama CHP de aday çıkaracak. Nasıl kazanacak? Ayrıca bir seçim kaybetmesi, bütün büyüyü bozar. “

Ahmet Hakan’dan dikkat çeken Ekrem İmamoğlu yorumu! “Cesaret edemedi, gittikçe uzaklaşıyor…”

Yorumlar kapalı.