Ahmet Hakan’dan Eda Ece’ye tepki: Berbat mizah, zavallı espri bu

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, “Eda Ece vakası biz, onlar ve başkaları” başlıklı yazısında ödül töreninde depremzedelere yönelik yaptığı konuşmayla tepki çeken oyuncu Eda Ece’yi eleştirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yasak Elma dizisinin yıldız oyuncusu Eda Ece’nin Elle dergisi ödül töreninde depremzedelerle ilgili sarf ettiği “Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık” sözleri tepkilere neden oldu.

Tepkilerin ardından yeni bir açıklama yapan Eda Ece, “Ben kimsenin acısının, travmasının ve felaketinin mizahını yapmadım. Ben sadece bir sandık şakası yaptım” sözleriyle kendisini savundu.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan da Eda Ece’ye tepki gösteren isimler arasında yer aldı. Hakan, “Eda Ece vakası biz, onlar ve başkaları” başlıklı yazısında ünlü oyuncuyu eleştirdi.

Eda Ece’nin ‘sandık şakası’nı “Berbat mizah, zavallı espri bu” diye yorumlayan Hakan sözlerini şöyle sürdürdü;

“Depremzedelere karşı yaptığı terbiyesizliği, gerekçesiz özgüvenini, taze acıları mizaha konu etmesini, yaptığı terbiyesizlikle ilgili özür açıklaması yapmak yerine Atatürk’e sığınmasını falan bir tarafa bırakalım.

Çünkü bunların hiçbiri Eda Ece’nin gerçek sorunu değil.

Onun gerçek sorunu şu:

Bu toplumu zihninde “biz”, “onlar” ve “başkaları” diye kamplara bölmesi ve bunu yaparken süper doğal bir şey yapıyormuş gibi davranması.

Kendisinin şifa bulması, ancak bu hastalığını teşhis edip tedaviye başlamasıyla mümkün olabilir.”

Yazının tamamı için tıklayın

Ahmet Hakan’dan Eda Ece’ye tepki: Berbat mizah, zavallı espri bu

Yorumlar kapalı.