Ahu Tuğba, Amerika’da yaşanan Ian kasırgasında evini ve arabasını kaybetti

ABD'nin Florida eyaletini vuran ve onlarca kişinin hayatını kaybettiği Ian kasırgasından etkilenen Ahu Tuğba ve kızının evi sular altında kaldı. Evlerini terk etmek zorunda kalan Tuğba, "Çok kötüyüm. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Şimdi ne yapacağız hiç bilmiyorum" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir döneme damga vuran isim Ahu Tuğba, uzun yıllardır kızıyla birlikte Amerika’da yaşıyor. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan oyuncu, ABD’nin Florida eyaletini vuran ve 100’e yakın hayatını kaybettiği Ian kasırgasının mağduru oldu.

“Evim göçtü, arabam sular altında kaldı”

Onlarca kişinin öldüğü kasırgada Tuğba ve kızı Anjelik Calvin’in evi de sular altında kaldı. Zor günler yaşayan Tuğba, kızıyla birlikte evlerinden ayrıldı.

Magazinsortie.com’a özel açıklama yapan Tuğba, Florida’dan Güney’e kızı Anjelik’in babaannesinin evine gittiklerini söyledi.

Ahu Tuğba, Amerika'da yaşanan Ian kasırgasında evini ve arabasını kaybetti

Son durumundan bahseden Tuğba, “Burası büyük bir felaket bölgesi şu an. Ian kasırgası Küba’dan başladı, orayı mahvederek buraya geldi her yeri paramparça ederek. Benim evim göçtü, arabam sular altında kaldı. Allah kimseye bir daha yaşatmasın” dedi.

“Yüzyılın kasırgası, Allah düşmanıma bile yaşatmasın”

Kasırgada yaşadıklarından bahseden ünlü isim, sözlerine şöyle devam etti:

“İnsanların evleri, arabaları gitti… Onları da bırak, hayatları gitti, birikimleri gitti… İşyerleri kapandı. Bizde hiç uyumadık. Arka taraftaki 2 katlı binaya çıktık. O bina olmasaydı yaşanacakları düşünemiyorum bile. Şehir bitti… Yüzyılın kasırgası bu. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın, düşmanıma bile. Burada sigortan varsa ödüyorsun, sonra sana ödeme yapıyorlar. Ama giden hayatlar ne olacak. Onları geri getirmezsin ki.”

Ahu Tuğba, Amerika’da yaşanan Ian kasırgasında evini ve arabasını kaybetti

Yorumlar kapalı.