Aile hayatını sosyal medyadan paylaştı! “2014’ten bu yana her yıl hamile kalıyorum”

25 yaşındaki Madison Chavez adlı Floridalı bir anne, 2014'ten bu yana her yıl hamile kaldığını söylediği kocası Josh'tan beşinci çocuğunu bekliyor. Chavez'in gönderisi kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşirken 25 yaşındaki kadın, "2014'ten bu yana her yıl hamile kalıyorum. Adet görmekten daha iyi" itirafında bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TikTok’ta ‘Thechavezfamily’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan Madison Chavez isimli bir kadın 2014 yılından beri her yıl hamile kaldığını söylerken şimdi 5. çocuğunu bekliyor.

Ağustos ayında yaptığı paylaşımı 2.5 milyon izlenmeye ulaşan Chavez, “Her yıl hamile kalıyorum ve böylece regl dönemiyle uğraşmak zorunda kalmıyorum. Bu harika” dedi.

Aile hayatını sosyal medyadan paylaştı! "2014'ten bu yana her yıl hamile kalıyorum"

GÖRENLER ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

mynet’in haberine göre, Yeni bebeğinin 2024 yılında doğmasını beklediğini ifade eden Chavez, Daily Mail’in haberine göre biri 2018 ve 2019’da olmak üzere iki kez düşük yaptı. Cahvez’in gönderilerinin altına çoğu kişi çocukların hepsini idare edebilme yeteneğine hayran olduklarını dile getirirken bazıları ise regl olmayı tercih ettiklerini söyledi.

Aile hayatını sosyal medyadan paylaştı! "2014'ten bu yana her yıl hamile kalıyorum"

Bir sosyal medyada kullanıcısı gönderiye, “Regl dönemim için hiç bu kadar minnettar olmamıştım” yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Demek istediğim, eğer paranız yetiyorsa neden o sevimli çocuklardan daha fazlasını yapmıyorsunuz” yorumunu yaptı.

Aile hayatını sosyal medyadan paylaştı! “2014’ten bu yana her yıl hamile kalıyorum”

Yorumlar kapalı.