Akaryakıt kuyruğunda bekleyen vatandaş: 7 kere de deprem olsa, Altılı Masa’ya oy yok!

FOX Haber yayınında muhabir Sevgi Şahin, bölgeden son durumu anlattığı sırada akaryakıt kuyruğunda bekleyen depremzede vatandaşın "7 kere de deprem olsa, Altılı Masa'ya oy yok!" sözleri gündem oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazartesi (6 Ocak) sabaha karşı saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde ve saat 13.24’te Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremin yarattığı yıkımı FOX TV muhabiri Sevgi Şahin anlattı. Şahin, Kahramanmaraş’taki akaryakıt kuyruğunu anlattığı sirada bir vatandaş”7 kere de deprem olsa, 6’lı masaya oy yok!” dedi.

Depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay illerinde büyük yıkıma neden oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uluslararası yardımı da içeren dördüncü seviye alarm verdiklerini açıkladı. Daha önce 7 gün milli yas ilan edildiğini duyuran Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen bu 10 il için üç ay süreyle OHAL ilan etti.

Şimdiye kadar 10 ilde toplam can kaybı 3 bin 549’a yükseldi. Yaralı sayısı 22 bin 168, teyit edilmiş, yıkılan bina sayısı ise 5 bin 775 olarak açıklandı. Teyidi yapılmamış ancak yıkıldığı konusunda ihbar gelen bina sayısının 11 bin 302 olduğu bildirildi.

Akaryakıt kuyruğunda bekleyen vatandaş: 7 kere de deprem olsa, Altılı Masa’ya oy yok!

Yorumlar kapalı.