Akit’in Ankara temsilcisi Hacı Yakışıklı, Tarkan’ı hedef aldı: Pensilvanya’dan yazdırılan şarkı sözlerinin hiçbir hükmü yoktur!

Akit gazetesinin Ankara temsilcisi Hacı Yakışıklı, Tarkan'ın Türkiye'nin gündemine oturan şarkısı 'Geççek'in Pensilvanya'da yazdırıldığını iddia etti. Yakışıklı'nın iddiasına tepki yağdı ve geçmişte FETÖ liderine yönelik iletileri ortaya saçıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerici Akit gazetesinin Ankara temsilcisi Hacı Yakışıklı, ‘Geççek’ adlı şarkısını yayınlayan Tarkan’ı FETÖ ile ilişkilendirdi.

Onaylı sosyal medya hesabından Tarkan’ın Geççek adlı şarkısıyla ilgili bir paylaşım yapan ve şarkının FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in bulunduğu Pensilvanya’da yazıldığını ileri süren Hacı Yakışıklı’ya tepki yağdı.

Yakışıklı’nın “Pensilvanya’dan yazdırılan şarkı sözlerinin hiçbir hükmü yoktur!” iletisine kısa sürede bin 600’ün üstünde yorum yapıldı.

Yakışıklı’nın iletisine bir takipçisi “Biraz yaratıcı olun, baydınız artık.  Plaket almış vermiş bakanlar var adam utanmadan başkalarına laf ediyor: İktidara 2 çift lafı yok. Çaresizlik… Ellerinde başka argüman kalmamış, yazık” sözleriyle tepki gösterdi.

Ancak yurttaşlar yazılı tepkiyle kalmadı ve Akit gazetesinin Ankara temsilcisi olan Hacı Yakışıklı’nın geçmişte FETÖ ve lideriyle ilgili yazdıklarının ekran görüntülerini paylaştı.

Yakışıklı’nın geçmişte FETÖ elebeşına yönelik “Eskiden muhterem hocaefendi derdiniz. Ne oldu da Gülen oldu? Siz anladınız da işinize gelmiyor” yazdığı iletisinin ekran görüntüsü kısa sürede Twitter’ın en çok paylaşılanları arasında yer aldı.

Yakışıklı’nın Tarkan’ı hedef aldığı ve Geççek şarkısının Pensilvanya’da yazdırıldığını ileri sürdüğü iletisinin ardından, geçmişte FETÖ’ye ilgi ve övgü niteliği taşıyan tüm paylaşımları ortaya saçıldı.

Paylaşımlarının ekran görüntülerinin sosyal medyada hızla yayılması üzerine iftiraya uğradığını yazdığı bir ileti daha gönderen Hacı Yakışıklı’nın Gülen’den “Muhterem Hocaefendi” diye söz ettiği iletisini silmesi dikkatlerden kaçmadı.

Akit’in Ankara temsilcisi Hacı Yakışıklı, Tarkan’ı hedef aldı: Pensilvanya’dan yazdırılan şarkı sözlerinin hiçbir hükmü yoktur!

Yorumlar kapalı.