AKP’li Metin Külünk’ten İmamoğlu davası yorumu: Buram buram düzmecelik kokan bir tiyatro izliyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis ve siyasi yasak kararı hakkında dikkat çeken bir değerlendirme de AKP MKYK üyesi Metin Külünk'ten geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP MKYK üyesi Metin Külünk, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hapis ve siyasi yasak cezası almasına ilişkin olarak, “buram buram düzmecelik kokan bir tiyatro izliyoruz” dedi.

Külünk, twitter’dan İmamoğlu’nun ceza aldığı dava ve ardından Saraçhane’de yapılan buluşma için şunları yazdı:

“Dün akşam saatlerinden bu yana gerçeklikle alakası olmayan, buram buram düzmecelik kokan bir tiyatro izliyoruz. Üretilmek istenen, bir sahte kahraman kurgusu. Planlı, tamamen mekanik, kurulu…

Sanki CHP gitmiş, yerine CHP’siz bir CHP gelmiş. Mahkeme yasak kararı vermiş ama en hareketli parçalar eşliğinde zil takıp oynuyorlar. Bu fotoğrafa akşamdan beridir bakıp da gülmemek mümkün mü?

Ayrıca çok enteresan, Sayın Akşener İmamoğlu ile birlikte el ele vermiş CHP’yi yıkmak Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU Bey’i siyaset sahnesinden uzaklaştırmak için ne kadar gayretliler.”

AKP’li Metin Külünk’ten İmamoğlu davası yorumu: Buram buram düzmecelik kokan bir tiyatro izliyoruz

Yorumlar kapalı.