Alec Baldwin’in mutlu günü… Sekizinci kez baba oldu

Ünlü oyuncu Alec Baldwin ve eşi Hilaria Baldwin, yedinci çocukları Ilaria Catalina Irena'yı karşıladılar. Alec Baldwin’in ilk eşi Kim Basinger ile Ireland adında 26 yaşında bir kızı var.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

38 yaşındaki yoga gurusu Hilaria Baldwin, cumartesi günü kendisi ve 64 yaşındaki aktörün perşembe günü yedinci çocuklarını, karşıladıklarını sosyal medyada paylaştı. Baldwin, hem kendisinin hem de kızının sağlığının iyi olduğunu belirtti.

Hilaria Baldwin, paylaşımlarında Ilaria’nın büyük kardeşleri tarafından kucaklanırken çekilmiş fotoğraflarını da paylaştı.

Alec ve Hilaria, on yıllık evliliklerinde Carmen, Rafael, Leonardo, Romeo, Edu ve Marilu isimli altı çocuk dünyaya getirdiler.

Alec Baldwin’in mutlu günü… Sekizinci kez baba oldu

Hilaria Baldwin, mart ayında hamile olduğunu sevinçle açıklamış, mayıs ayında da Alec Baldwin ile birlikte bir kızları olacağını paylaşmıştı. Hilaria, Ilaria’ya hamile kaldıktan sonra Instagram sayfasında şunları yazdı: “Ailemizin tamamlandığından oldukça emindik ve bu sürprizden fazlasıyla mutluyuz.”

Alec Baldwin’in ayrıca ilk eşi Kim Basinger ile Ireland adında 26 yaşında bir kızı var.

Baldwin çiftinin yedinci çocukları ise Alec Baldwin’in çalkantılı bir döneminde dünyaya geldi. Geçen kasım ayında Alec Baldwin, rol aldığı ve yapımına yardım ettiği bir western olan Rust’ın setinde görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i silahla yanlışlıkla vurup öldürdü.

Hutchins’in ailesi de ünlü oyuncuya dava açtı. Alec Baldwin, yaşadığı yasal krizin ortasında gelen yeni bebek haberinin “bir nimet ve bir hediye” olduğunu söylemişti.

Alec Baldwin’in mutlu günü… Sekizinci kez baba oldu

Yorumlar kapalı.