Aleyna Tilki hastanelik oldu

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla mide kanaması geçirdiğini açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen gün konser veren şarkıcı Aleyna Tilki’nin sahnedeyken mide kanaması geçirdiği ortaya çıktı.

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel, sosyal medya hesabından kızının hastanedeki bir fotoğrafını paylaştı.

Habertürk’te yer alan habere göre ise Aleyna Tilki, annesi Havva Öztel ve kız kardeşi Ayça Tilki ile birlikte geçen akşam Etiler’deki bir çorbacıdan çıkarken görüntülendi. Öncesinde hastaneye kontrole gittiğini ifade eden 22 yaşındaki şarkıcı, “Hastaneye kontrole gittim. Şu an çok yorgunum. İyileşince bolca konuşuruz” dedi.

SAHNEDE RAHATSIZLANMIŞ

Tilki ise sosyal medya hesabından sahnedeyken mide kanaması geçirdiğini ancak şu an iyi hissettiğini söyledi. Genç şarkıcı, geçmiş olsun mesajı atanlara ve arayan soran herkese teşekkür etti.

Aleyna Tilki hastanelik oldu

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000’de Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın kızı olarak Konya’da dünyaya geldi. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görüldü. Ağustos 2016’da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman’ın “Cevapsız Çınlama” adlı parçasında vokal olarak yer aldı. Parçanın YouTube ‘da yayınlanan klibi 2016’da Türkiye’de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 480 milyondan fazla izlendi. Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı. Şarkı ise MusicTopTR Resmi Listesi’nde 2 numaraya kadar yükseldi.[ Tilki, Temmuz 2017’de ilk solo parçası “Sen Olsan Bari “yi yayımladı ve Türkiye’de aynı listede 1 numara oldu.

Çıkışının ilk aylarında içkili mekânlarda sahne alması, reşit olmadığı gerekçesiyle toplumun bir kesiminin tepkisini çekti. Kasım 2016’da Diyarbakır’daki bir konseri sırasında mekâna iki el yapımı ses bombası atıldı.

5 Haziran 2019’da Tilki, Emrah Karaduman ile Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları albümünde yer alan Yalnız Çiçek” şarkısını klibi ile yayınladı. Şarkı video klip izlenme ölçüm platformunda 24 saatte en fazla izlenen klip kategorisinde üçüncü sırada yer aldı.

2019 yılında Tilki’nin Cornetto için hazırladığı yaz şarkısı “Nasılsın Aşkta” klibi YouTube’da 8 Mayıs 2019 gününde dünya genelinde en çok izlenen video oldu.

Tilki, Mayıs 2019’da dünyanın en büyük müzik şirketlerinden Warner Music Group ile anlaşma imzaladı ve sonrasında Tilki’nin şirketle bir İngilizce albüm ve 4 parça yapacağını açıklandı. Bu onu bu şirketle çalışan ilk Türk şarkıcı yaptı.

Aleyna Tilki, 2018’de çektiği ‘Nasılsın Aşkta’ isimli klibinde LGBTQ bayrağına yer verdikten sonra 2020 yılının Haziran ayında Twitter üzerinden ”Aşk her yerdedir, her şekildedir…. Rengarenktir… Tarifini bir kalıba sığdıramaz, aşkı yorumlayamazsınız… Aşk kalıpsızdır, sınırsızdır, şekilsizdir ve tanımı herkese göre başkadır. Gerçekten kalpten gelen bir aşk, özdür ve bunu yaşama şekli kişinin kendine özgüdür…” yazarak LGBT destekçisi olduğunu açıkça ilan etmiştir.

2020 yılında Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen’de bir dizi’de oynamak için anlaştı. 2021 yılında başlayan İşte Bu Benim Masalım dizisinde başrolleri Cemal Canseven ile paylaşmaktadır.

26 Şubat 2021 tarihinde Dua Lipa, Sarah Hudson ve Coffee’nin sözlerini yazdığı; Diplo, King Henry ve Jr. Blender’ın bestelediği “Retrograde” adlı ilk İngilizce şarkısının video klibi yayınlandı. 2021’de dönemin TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’in, Türkiye’nin Eurovision’a katılımı konusunda çalışmalara başladığını açıklaması üzerine katılan ilk ismin Aleyna Tilki olacağı konusunda söylentiler internet ortamında dolaşmaya başladı. Bunun üzerine Aleyna Tilki, Türkiye’yi Avrupa’da değil tüm dünyada tanıtmak istediğini bu yüzden Eurovision’a katılmayı planlamadığını açıklamıştır.

Aleyna Tilki hastanelik oldu

Yorumlar kapalı.