Ali Koç’tan olay Erkan Özdamar açıklaması! ‘Askerlikle alakalı çürük raporu var ama hakemlik yapabiliyor’

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair olay açıklamalarda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig’in 16. haftasının tamamlanmasıyla birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Haftaya damga vuran hakem hatalarını değerlendiren Ali Koç, Sivasspor-Galatasaray maçının hakemi Erkan Özdamar için ‘Askerlikle alakalı çürük raporu var nasıl hakemlik yapabiliyor?’ ifadelerini kullandı. İşte Ali Koç’un açıklamalarından satır başları…

‘BU İKİ TAKIMI İLGİLENDİREN DURUM DEĞİL’

“Dün geceki maçtan sonra endişelerimiz tavan yaptı, zirve yaptı. Hakem hatası, şampiyonluk yarışındaki diğer takımlara da dezavantaj sağlamıştır. Sivasspor’a ve onların rakiplerine de dezavantaj sağlamıştır. Bu iki takımı ilgilendiren durum değil.”

‘HAKEMLİK TESTİNİ GEÇEMİYOR’

”Erkan Özdamar’ın askerlikle alakalı çürük raporu var. Birinin askere gitmekle alakası fiziki bir problemi varsa ki herkesin olabilir… Bu hakem nasıl hakemlik yapabiliyor? Bu arkadaşımız sezon başındaki hakemlik testini geçemiyor ve sakat olduğu ifade ediliyor. Bu hakem de 4 maç yönettikten sonra FIFA listesine alınıyor. MHK’deki arkadaşlar sevdikleri ya da yönlendirebilecekleri hakemi öne mi çıkarıyorlar? Bundan tam emin değilim. Bunu sistemdeki gariplikleri belirtmek için anlatıyorum.”

‘MHK’NIN TUHAFLIKLARI…’

“Serkan Çimen için açıklama yaptık. Trabzonspor maçında bir hakem hatası olduğunu söylemiyorum. Ama MHK’nın tuhaflıklarını birkaç örnekle göstereceğim. 46 adet yardımcı hakem var. Bu kadar önemi yüksek bir maça hangi hakem atanmasa diye sorulursa, Serkan Çimen çıkar.”

“Zorluk derecesi yüksek maçta Halil Umut Meler’e yardımcı olarak Serkan Çimen’in atanması, Halil Umut Meler’e de haksızlık. Çünkü hakemlik ekip işi. 2017’ye kadar geri gittik. Serkan Çimen ile Halil Umut Meler daha önce hiç maça çıkmamış.”

‘BUNU YAPAY ZEKA MI ATAMIŞ’

“Beşiktaş – Adana Demirspor maçında geçen sene Ali Şansalan çok konuşuldu. Bu sene yine o atandı. Bunu yapay zekanın atadığına kim inanır? Özgür Erdem, Hatayspor-Giresunspor maçına yardımcı hakem olarak katılıyor. teste ve seminere katılmamış ama bu hakeme maç veriliyor. Buna da yapay zeka diyebilirsiniz ama yapay zeka, bu hakemin seminere, teste girip girmediğini bilmiyor. MHK, federasyonu yapay zeka adıyla uyutuyor.”

“KARAOĞLAN, N’KOUDOU’YU ATAMIYOR!”

Attila Karaoğlan, Kevin N’Koudou’yu atamıyor. VAR’a çağrılıyor yine atamıyor. Bunun takımlarla alakası yok. Ali Palabıyık, Yasin Kol etkisi var. Yani bilinçaltı kirletilme etkisi var. Ali Palabıyık, Galatasaray maçında bir hata yapıyor, çok uzun süre maç alamıyor. Yasin Kol, Beşiktaş maçında hata yapıyor, bu sene 3 maç alabiliyor. Bir şey daha diyeyim, bu arkadaşın devre arasında Süper Lig hakemliği bitirilecek.

Ali Koç’tan olay Erkan Özdamar açıklaması! ‘Askerlikle alakalı çürük raporu var ama hakemlik yapabiliyor’

Yorumlar kapalı.