Alişan o sorulara isyan etti: Yeter artık

Geçtiğimiz günlerde Buse Varol'un Alişan'ın ailesiyle konuşmadığı hatta ünlü şarkıcıdan boşanacağı iddia edilmişti. Çift boşanma iddialarını savuşturdu ama aile konusunu savuşturamadı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alişan, önceki gün Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Oğlunu çocuk oyun salonuna bırakan şarkıcı, Burak’ı oyun salonundan almak istedi. Bunun üzerine dört yaşındaki Burak, “Beş dakika daha kalayım” diyerek, babasına diretti.

Burak’ın çok hareketli olduğu görülürken, basın mensuplarının “Evde enerjisini nasıl atıyor?” sorusuna Alişan, “Bakar mısınız, Filipinli bakıcıyı ne hale getirdi” sözleriyle espri yaptı.

Eşi Buse Varol ile kötü günleri geride bıraktıklarını söyleyen Alişan, “Her şey normale döndü artık” dedi. “Anneniz ile eşinizin arası düzeldi mi? sorusunu ise 45 yaşındaki şarkıcı, “Bir şeyler yazıp çiziyorlar! Ne diyeyim yani” şeklinde cevapladı.

“BU KONULAR BENİ SIKTI”

“Küslükler bitti mi? sorusu üzerine Alişan, “Aile meselesi, boş verin. Kimse de konuşmasın, kimsenin haddine değil. Annesi, babası, yok osu, yok busu. Bu konular beni sıktı, yeter artık” sitemkar bir açıklamada bulundu.

 

Alişan o sorulara isyan etti: Yeter artık

Yorumlar kapalı.