Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu? Kızlarının doğum gününü ayrı ayrı kutladılar

Alişan-Buse Varol çiftinin kızları Eliz, bir yaşına bastı. Buse Varol kızı için lüks bir otelde parti düzenlerken Alişan da aile arasında bir kutlama yaptı. İkilinin ayrı ayrı düzenledikleri partilere katılmaması ayrılık iddialarını beraberinde getirdi. Konuyla ilgili açıklama Buse Varol'dan geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alişan ile oyuncu Buse Varol 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. 2019 yılında oğulları Burak dünyaya geldi. Sosyal medya paylaşımları ile birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiren ikili, ikinci çocukları Eliz’i 2021 yılında kucaklarına aldı.

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan ile Buse Varol bir süredir boşanma haberleri ile gündemde.

Çift hakkındaki ilk dedikodu Buse Varol’un Instagram sayfasından Alişan ile yer aldığı fotoğrafları kaldırmasıyla gündeme geldi.

Son zamanlarda birlikte görüntü vermeyen çift, ayrılık iddialarını kesin bir dille yalanlıyordu. Ancak, çift kızları Eliz’e ayrı ayrı doğum günü partisi kutlayınca dedikodular yeniden alevlendi.

Eşinin düzenlediği partiye katılmayan Alişan ise kendi ailesiyle kızına sade bir doğum günü kutlaması yaptı. Kızının doğum gününü ayrı ayrı yerlerde kutlayan çift, haklarında çıkan ayrılık haberleri için peş peşe açıklama yaptı.

Kızları Eliz’in birinci yaşını kutlayan ikili, paylaşımlarında birbirine yer vermedi. Kızı için doğum günü kutlaması organize eden Buse Varol, pek çok paylaşım yaparken eşinin yanında yer almaması dikkat çekti.

Alişan’ın ise anne, babası ve koronavirüs sebebiyle yaşamını yitiren kardeşinin eşi ve yeğenleriyle pozlarını paylaşırken; Buse Varol’un fotoğrafta yer almaması ‘ayrılık mı var?’ sorularını beraberinde getirdi.
Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına açıklama yapan Alişan, “Benim için hiçbir şey önemli değil çünkü amcası Eliz’in 1. yaşını göremedi. Buse’nin düzenlediği partide kadınlar ve çocuklar vardı, erkekler yoktu” dedi.

Alişan ve ailesinin evde düzenlediği doğum günü partisine katılmayan Buse Varol ise sunuculara gönderdiği mesajda “Eliz’in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Selçuk’un eşi Merve de gelecekti. Son anda istemediler saygı duyuyorum. Ne Merve’yi ne de kızları asla sorun konusu yapmadım. Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Her şeyin üzerine yemin ederim. Beni kimse eve davet etmedi. Ben asla böyle bir kız değilim, hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz asla bir daha 1 yaşına giremeyecek” ifadelerini kullandı.

Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu? Kızlarının doğum gününü ayrı ayrı kutladılar

Yorumlar kapalı.