Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu? Ünlü şarkıcı sessizliğini bozdu

Son dönemde haklarında sık sık boşanma söylentileri çıkan Alişan-Buse Varol çiftinin kızları Eliz, bir yaşına bastı. İkilinin ayrı ayrı kutlamalar yapması ve aile fotoğraflarında Varol'un olmaması akıllara bir kez daha 'boşanıyorlar mı?' sorusunu getirdi. Alişan bu iddialara canlı yayında yanıt verdi. Alişan nerede kaldığını da açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol’un iki tane çocuğu oldu. Evliliklerinde 3. yılı geride bırakan Alişan ile Buse Varol çifti, yine ayrılık iddialarıyla gündeme geldi.
Ünlü çiftin kızları Eliz, bir yaşına girdi. Çiftin 1 yaşındaki kızları Eliz için eşinin düzenlediği partiye katılmayan Alişan, kendi ailesiyle sade bir doğum günü kutladı ve Buse Varol ise “Beni kimse eve davet etmedi” açıklaması yaparak aralarının bozuk olduğu sinyali verdi.

Söylemezsem Olmaz’a konuşan Alişan, “Evler falan ayrılmadı. Kaan’da (kardeşi) gelmedi, babam da gelmedi onun babası da gelmedi. Sadece anneler geldi.”
Alişan da evinde kalmadığı iddiasına dair “Evimde kalıyorum. Problemleri çözeceğiz” açıklamasında bulundu.
Buse Varol, 2. Sayfa’ya yaptığı açıklamada “Kızım Eliz’in doğum günü partisini Alişan düzenlendi. Son ana kadar Selçuk’un eşi Merve de gelecekti. Merve ve Alişan’ın yeğenleri son ana kadar gelecekti, vazgeçtiler. Saygı duyuyorum ne Merve’yi ne de kızları asla sorun konusu yapmadım. Suzan anneyle bir sorunumuz yok. Alişan’ın annesinin evde düzenlediği partiye kimse beni davet etmedi. Hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz bir daha bir yaşına gelemeyecek” dedi.

Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu? Ünlü şarkıcı sessizliğini bozdu

Yorumlar kapalı.