Alişan ve Buse Varol cephesinde yeni gelişme: Buzlar eridi

Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Buse Varol ve Alişan çiftinden güzel haber geldi. Varol, eşi Alişan ile fotoğrafını kalp emojisi ile birlikte Instagram'dan paylaşarak, 'Her şey yolunda' mesajı verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızları Eliz’in doğum gününü ayrı ayrı kutlayan ve kayınvalidesinin kendisini evine davet etmediği söyleyen Buse Varol ile Alişan çiftinin boşanacakları iddia edildi.

Varol, yaptığı açıklamada ‘Beni kimse eve çağırmadı’ diyerek krizin devam ettiği mesajını verdi. Çok geçmeden de alyansını çıkardı.

Alişan ayrılık soruları ile ilgili “Boşanmıyoruz” dedi, Buse Varol ise “Yüzük bir gösterge değil, kriz yok” açıklamasını yaptı.

Alişan ve Buse Varol cephesinde yeni gelişme: Buzlar eridi

Daha önce Alişan ile olan tüm fotoğraflarını Instagram’dan silen ve birlikte fotoğraf paylaşmayan Buse Varol “Yeniden bir diziyle anlaştım. Setlere geri dönüyorum, inşallah aralık ayında yeni projeye başlayacağım. Bundan kaynaklı Instagram’ım da bir temizlik yaptım. Sadece kendi fotoğraflarım olsun ve işle ilgili şeyler paylaşayım diye fotoğrafların bazılarını sildim” demişti…

Kızı Eliz ile birlikte ayna karşısında poz veren Buse Varol’un daha önce çıkardığı alyansını ve tektaşını yeniden taktığı görülmüştü. Alişan-Buse Varol çiftinin aralarındaki buzları eritmesinin ardından yeni bir gelişme daha yaşandı.
Varol, eşi Alişan ile birlikte çekilen eski bir fotoğrafını kalp emojisi ile birlikte Instagram’dan paylaşarak, takipçilerine, “Her şey yolunda.” mesajı verdi.
 

Alişan ve Buse Varol cephesinde yeni gelişme: Buzlar eridi

Yorumlar kapalı.